News

Brad Pitt, despre divorţul de Angelina: „Toţi greşim, important e ce facem pentru a îndrepta lucrurile”

Brad Pitt, despre divorţul de Angelina: „Toţi greşim, important e ce facem pentru a îndrepta lucrurile”

Despărţirea de Angelina Jolie l-a trezit la realitate pe Brad Pitt. Starul a vorbit cu Anthony Hopkins despre greşelile sale şi a spus că încearcă să le repare.

În septembrie, Brad Pitt a dezvăluit pentru The New York Times că după divorţ a mers timp de un an şi jumătate la reuniunile Alcoolicilor Anonimi. „Am dus lucrurile cât de departe am putut, aşa că am scos băutura de pe listă”, a spus el.

Starul a revenit asupra acestui subiect într-o discuţie cu Anthony Hopkins, publicată de revista Interview, în care amandoi au vorbit despre dependenţa de alcool, relatează Harper’s Bazaar. „Am citit că ai avut ceva probleme cu băutura”, i-a spus actorul în vârsta de 81 de ani. Pitt i-a răspuns: „Păi, mi-am dat seama că-mi fac un deserviciu, era o evadare.”

Starul din „Tacerea mieilor” a vorbit şi el deschis despre propria experienţă. „Am fost nevoit să o ascund, cu ani in urma”, a spus el, iar Brad Pitt a mărturisit că a decis să se lase de băut în timp ce filmau împreună: „Îmi amintesc de Meet Joe Black, vorbeai despre asta, că ai renunţat.”

Brad Pitt a dezvăluit, totodată, că, pe măsură ce îmbătrâneşte, se simte mai mişcat de unele lucruri şi lăcrimează mai des. „Cred că n-am mai plâns de 20 de ani, iar acum, la vârsta asta, mă simt mai emoţionat. de copiii mei, de prieteni, de veşti”, a spus actorul în vârstă de 55 de ani.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

Modifică Setările