Gossip

Brad Pitt, enervat că Angelina Jolie îl înşală cu femei

Faimoasa actriţă nu şi-a ascuns niciodată atracţia pe care a simţit-o în trecut pentru reprezentantele sexului frumos, iar acum se pare că se lasă iar pradă vechii ei slăbiciuni.

Publicaţia „In Touch” a publicat un material interesant despre pasiunea pe care Angelina Jolie o are pentru femei, precizând că de ceva vreme actriţa a revenit la vechiul obicei de-a căuta compania acestora. „Angelina are nişte dorinţe puternice bisexuale şi continuă să aibă aventuri cu femei pe la spatele lui Brad. Pentru ea, e doar vorba de sex. Şi, atâta timp cât nu-şi face de cap cu un bărbat nu consideră că îl înşală pe partenerul ei”, declară o sursă pentru revista americană. De fapt, ea a rezervat la un moment dat o cameră la hotelul Roosevelt din Los Angeles „numai pentru câteva ore”. Cel puţin asta susţine un angajat de-ai hotelului în cauză. Mai mult de atât, starul filmului „Ocean’s Eleven” bănuieşte că iubita lui flirtează cu femei şi este deranjat de acest gest nesocotit al mamei de şase copii. Rămâne de văzut dacă va lua măsuri în această privinţă sau va tăcea mâlc.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO: Kate Winslet, mândră de fizicul ei

Gossip

FOTO: Kate Winslet, mândră de fizicul ei

Actriţa britanică arată minunat într-o campanie publicitară în care s-a implicat recent şi le încurajează pe femeile din întreaga lume să-şi accepte silueta, indiferent de dimensiuni.

Gossip

Angelina Jolie pregăteşte o surpriză de proporţii în 2012

După ce, în 2011, şi-a făcut debutul regizoral, partenera lui Brad Pitt plănuieşte să aibă un succes la fel de mare, dar în viaţa de familie.

Gossip

Angelina Jolie, între Brad Pitt şi fostul soţ

Nu numai Brad Pitt a sprijinit-o pe partenera sa la premiera celui mai recent film al său, ci şi fostul soţ al actriţei, Jonny Lee Miller, şi-a făcut apariţia la eveniment, spre stupoarea tuturor.

News

Brad Pitt recunoaşte că era nefericit cu Jennifer Aniston

Faimosul actor a făcut câteva declaraţii surprinzătoare într-un interviu acordat revistei „Parade Magazine”, în care a făcut referire la mariajul său cu fosta vedetă a serialului „Prietenii tăi”. Partenerul actriţei Angelina Jolie n-a ezitat să abordeze subiecte

Gossip

Brad Pitt îl urăşte pe iubitul lui Jennifer Aniston

Surse apropiate celebrului actor susţin că acesta nu-l suportă pe Justin Theroux, scenaristul care a devenit de curând febleţea vedetei din serialul „Prietenii tăi”. Fostul soţ al lui Jennifer Aniston se gândeşte doar la binele acesteia!

Brad Pitt, nedespărţit de asistenta sexy

Gossip

Brad Pitt, nedespărţit de asistenta sexy

În timp ce partenerul Angelinei Jolie filmează pentru „World War Z”, frumoasa lui asistentă nu-l scapă pe acesta din ochi şi, mai mult de atât, este responsabilă cu asigurarea bunei dispoziţii pe platoul de filmare.

Gossip

Brad Pitt i-a dat un ultimatum Angelinei: „Nu ne mai extindem familia până la nuntă!”

După şase copii şi şase ani petrecuţi împreună, a reuşit oare Brad s-o convingă pe iubita sa să se căsătorească?! Se pare că da! Însă actriţa pune condiţii!

Gossip

Jennifer Aniston şi Courteney Cox nu-şi mai vorbesc

Cele două actriţe au devenit prietene la cataramă în 1994, când şi-au început colaborarea la serialul „Friends”. Acum, însă, există destui apropiaţi de-ai vedetelor care susţin că relaţia lor s-a degratat tot mai mult în ultimul timp.

Gossip

Angelina Jolie a ajuns la 45 de kg!

La Festivalul de Film de la Cannes, a atras atenţia tuturor cu silueta ei filiformă. Însă posibila cauză pentru pierderea în greutate a actriţei – consumul de droguri – a înspăimântat pe toată lumea. Revista „Star” atrage atenţia asupra condiţiei fizice pe care Angelina o afişează