News

Brad Pitt face pasul următor în relaţia cu Neri Oxman

Brad Pitt face pasul următor în relaţia cu Neri Oxman

Zilele trecute aflam că celebrul actor şi-a refăcut viaţa amoroasă în braţele lui Neri Oxman, arhitectă şi profesoară la prestigiosul institut american MIT. Acum, se zvoneşte că relaţia celor doi e la un stadiu mult mai avansat decât au lăsat să se înţeleagă şi că e foarte posibil ca-n curând să-şi recunoască relaţia în public. Sunt împreună de nouă luni Umblă vorba pe la Hollywood că relaţia dintre Brad Pitt (54) şi frumoasa arhitectă n-ar fi doar la stadiul de flirt. Chipurile, cei doi sunt împreună de nouă luni, iar relaţia este pe un făgaş cât se poate de serios. Dovada e faptul că Brad are deja cheia de la casa lui Neri (42), din Cambridge, Massachusetts, acolo unde actorul este un ”oaspete” obişnuit.

”Brad a fost văzut intrând în clădirea de apartamente, unde are Neri casa, de mai multe ori noaptea şi plecând la primele ore ale dimineţii, după ce ea se duce spre orele pe care le susţine”, spune o sursă pentru UsWeekly.

Neri Oxman, femeia care l-a făcut s-o uite pe Angelina Jolie

Ba mai mult, respectiva sursă a oferit şi câteva detalii preţioase din cuplul Brad-Neri. ”Neri nu găteşte. Ei au comandat mâncare până acum, iar Brad găteşte destul de des. Brad şi Neri au călătorit în afara ţării deja – chiar şi-n Cape Town, unde ea a susţinut o prezentare. Sunt un cuplu obişnuit.”, mai adaugă respectiva sursă.

foto: arhivă