Gossip

Brad Pitt îl urăşte pe iubitul lui Jennifer Aniston

Surse apropiate celebrului actor susţin că acesta nu-l suportă pe Justin Theroux, scenaristul care a devenit de curând febleţea vedetei din serialul „Prietenii tăi”.

Fostul soţ al lui Jennifer Aniston se gândeşte doar la binele acesteia! Cel puţin asta susţine un apropiat de-ai actorului, care poate băga mâna-n foc că partenerul Angelinei Jolie îşi doreşte ca fosta lui soţie să-şi găsească fericirea: „Brad e de părere că Jen are nevoie de cineva care să nu aibă toane şi să nu fie misterios precum e Justin. El şi-a dorit tot timpul ca ea să-şi găsească jumătatea, mai ales că se simte vinovat din cauza felului în care şi-a încheiat mariajul cu ea. Cu toate astea nu-l place pe Justin şi nu a făcut un secret din asta, spune în stânga şi-n dreapta că nu-l preferă”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică „Now”.

foto: www.showbizspy.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ce i-a scris Jen Aniston lui Brad Pitt într-un bileţel? 

Odată ce a primit inelul de logodnă de la iubitul său, actriţa se simte împăcată cu trecutul său amoros. Tocmai de aceea i-a trimis fostului ei soţ un bilet, în care şi-a revărsat sufletul.

Gossip

Brad Pitt, curtat de scientologi

Un fost membru al faimosului cult face declaraţii incendiare legate de încercările de a-l include şi pe starul hollywoodian în rândul scientologilor. Care a fost reacţia actorului?

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Brad Pitt: „Angie şi-a păstrat latura sălbatică” 

După ce a recunoscut chiar ea că are în continuare, în unele ocazii, un comportament nebunatic, ca-n urmă cu câţiva ani buni, partenerul ei i-a întărit recent vorbele.

News

Brad Pitt: „Ne-ar plăcea să ne căsătorim”

Nu este prima dată când faimosul actor face declaraţii despre intenţia sa de-a se însura cu Angelina Jolie, însă, de data asta, starul pare mai hotărât ca niciodată să facă marele pas.