News

Brad Pitt, Shannen Doherty şi alţii. Vă amintiţi de rolurile lor de debut?

Brad Pitt, Shannen Doherty şi alţii. Vă amintiţi de rolurile lor de debut?

Astăzi, sunt mari staruri la Hollywood şi nu există om în galaxia asta care să nu fi auzit de ei. Cu mulţi ani în urmă, însă, aceşti mari actori arătau cu totul diferit, în rolurile lor de debut din filme sau seriale ale copilăriei noastre.

Te invităm să vezi cum arătau, în urmă cu 20 sau chiar 30 de ani, vedetele de mai jos!

56254-la-petite-maison-dans-la-prairie-avec-opengraph_1200-1
Shannen Doherty, fetiţa din centrul imaginii

Shannen Doherty: Căsuţa din Prerie

Ştiai că, înaintea faimosului personaj Brenda din Beverly Hills, 90210, Shannen Doherty a jucat în alt serial celebru şi mult mai vechi?  Este vorba despre producţia Little House on the Prairie, difuzată la sfârşitul anilor 70 şi începutul anilor 80, în care o Shannen în vârstă de 11 ani a jucat rolul micuţei Jenny Wilder.

IF
Ryan, în serialul din 1998

Ryan Gosling: Tânărul Hercule

Toată lumea ştie că actorul de 36 de ani a debutat în celebra emisiune pentru talente The Mickey Mouse Club, însă puţini ştiu care a fost traiectoria actorului după ce a absolvit această variantă americană a Şcolii Vedetelor. Şi-l aminteşte cineva în rolul tânărului Hercule, din serialul cu acelaşi nume, difuzat între 1998 şi 1999?

clooney
George, foto stânga

George Clooney: The Facts of Life

Înainte de Spitalul de urgenţă, serial care i-a adus succesul lui Clooney, actorul şi-a încercat şansa şi în alte astfel de producţii TV, una dintre ele fiind sitcomul The Facts of Life, care a făcut furori la americani prin anii ‘80.

05-22-16-dallas
Brad Pitt, cu un look de anii 80

Brad Pitt: Dallas

Mai mult decât apariţia optzecistă a lui Clooney în serialul The Facts of Life ne-a surprins să aflăm că una dintre primele încercări actoriceşti ale lui Brad Pitt a fost în celebrul serial Dallas. Superbul actor a apărut în această producţie între anii 1987 şi 1988, în patru episoade, dar nimeni nu-şi mai aminteşte de asta. Din fericire pentru el.

leah-remini-saved-by-the-bell-mark-paul-gosselaar_59951577-800x603
Leah Remini, iubita lui Zack Morris

Leah Remini: Salvaţi de Clopoţel

După ce Tiffani-Amber Thiessen i-a fermecat pe toţi băieţii din Salvaţi de Clopoţel, în frunte cu frumuţelul Zack, jucat de Mark-Paul Harry Gosselaar, i-a venit rândul lui Leah Remini, mai cunoscută pentru rolul din comedia Kings of Queens, să o joace pe iubita blondinului. Este vorba despre episoadele în care puştii din serial au ajuns la colegiu.