News

Brad Pitt, mai optimist în lupta pentru custodia comună a copiilor

Brad Pitt, mai optimist în lupta pentru custodia comună a copiilor

Brad Pitt a revenit la sentimente mai bune în ceea ce priveşte lupta pentru custodia copiilor, după divorţul de Angelia Jolie. Schimbarea a survenit după ce actorul a petrecut mai mult timp cu copiii săi săptămâna trecută.

GettyImages-622104368

Lucrurile par că merg spre mai bine pentru Brad care, spun apropiaţii, este mai încrezător ca niciodată că el şi Angelina vor avea custodie comună asupra celor 6 copii: "Este tot ce şi-ar fi dorit. Pitt se simte pozitiv în lupta pentru custodia comună cu Angelina Jolie, după ce a petrecut mai mult timp cu copiii".  În prezent, actorului îi sunt permise vizite supravegheate cu copiii, în condiţiile unui acord temporar cu Jolie. Cu toate acestea, protagonistul din "Aliatul" simte că va învinge în instanţă, după ce şi-a exprimat dorinţa de a-i îngriji în mod egal cu Angelina pe cei 6 micuţi.

Angelina Jolie Files For Divorce From Brad Pitt - FILE PHOTOS

Reprezentanţii actorului spun că modul în care Angelina a abordat situaţia şi faptul că a cerut unică custodie, nu vor fi într-o lumină bună în lupta legală dintre foştii soţi. O sursă apropiată a vedetelor a mărturisit că  "Aceasta este o victorie mare pentru Brad, deoarece tot ce a vrut a fost custodia comună. În niciun moment nu a vrut să o despartă pe Angelina de copii, aşa cum a încercat ea să facă cu Brad. Avocaţii săi cred că instanţa nu va vedea cu ochi buni campania negativă de PR făcută de actriţa din Maleficent împotriva fostului soţ." 

Pitt, 53 de ani, pare mai încrezător ca niciodată că va obţine custodie comună pentru Maddox, 15 ani, Px, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10 şi gemenii în vârstă de 8 ani, Knox şi Viviene - după ce fosta soţie, 41 de ani, a solicitat anul trecut custodie unică. După ce a fost văzut  bucurându-se de o plimbare relaxantă în  Santa Monica săptămâna trecută, o sursa a declarat că "El este mai optimist. Lucrurile par mult mai bune acum că poate petrece mai mult timp cu copiii '.

GettyImages-495998870

Castigătorul de Oscar a fost dispus să negocieze cu starul din "Changeling", în speranţa că asta va face despărţirea mai uşoară pentru copiilor lor. "Brad este dispus să colaboreze cu Angie pentru ca cei 6 copii să nu sufere. Tot ceea ce îşi doreşte este să fie în preajma copiilor. Acum pare mult mai fericit. I-a fost tare dor de ei pentru că reprezintă tot ceea ce contează pentru actor. "

Chiar dacă este o evoluţie pozitivă pentru starul din "Burn After Reading", jurnalistul de investigaţii şi realizator de film,  Ian Halperin, 52 de ani, a dezvăluit recent că relaţia Brangelina va fi subiectul următorului său documentar. Pitt si Jolie au fost căsătoriţi timp de doi ani şi au fost împreună pentru 12 ani, după ce s-au apropiat în timp filmărilor pentru pelicula Mr. & Mrs. Smith în 2005. Cu toate acestea, cei doi au anunţat despărţirea în septembrie anul trecut - iar lucrurile au luat o întorsătură urâtă atunci când Angelina a intentat divorţ după o presupusă altercaţie  între actor şi cel mai mare fiul al lor, Maddox.  Acum, cuplul a decis să îşi rezolve problemele departe de ochii publicului.

Foto: Getty Images