Gossip

Brad Pitt, nedespărţit de asistenta sexy

Brad Pitt, nedespărţit de asistenta sexy

În timp ce partenerul Angelinei Jolie filmează pentru „World War Z”, frumoasa lui asistentă nu-l scapă pe acesta din ochi şi, mai mult de atât, este responsabilă cu asigurarea bunei dispoziţii pe platoul de filmare.

După ce a ajuns cu tam-tam în Glasgow, familia Jolie-Pitt continuă să facă vâlvă în Scoţia. Angelina îşi petrece timpul cu copiii şi opreşte circulaţia de fiecare dată când iese în oraş cu cei şase urmaşi de-ai ei, iar Brad îşi vede de lucru pe platoul de filmare al peliculei „World War Z”.

Nimic neobişnuit în asta! Numai că starul este însoţit permanent de o brunetă frumoasă, care-i urmăreşte fiecare mişcare, ea fiind plătită pentru un astfel de job. Actorul a fost surprins de paparazzi în timp ce făcea glume cu asistenta sa şi rădea împreună cu ea de mama focului. Oare Angelina ştie cât de bine se simte partenerul ei alături de bruneta cea sexy? Unde mai pui că Pitt are antecedente de-a se îndrăgosti pe platoul de filmare?!

Foto: Nortfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ce i-a scris Jen Aniston lui Brad Pitt într-un bileţel? 

Odată ce a primit inelul de logodnă de la iubitul său, actriţa se simte împăcată cu trecutul său amoros. Tocmai de aceea i-a trimis fostului ei soţ un bilet, în care şi-a revărsat sufletul.

Gossip

Brad Pitt, curtat de scientologi

Un fost membru al faimosului cult face declaraţii incendiare legate de încercările de a-l include şi pe starul hollywoodian în rândul scientologilor. Care a fost reacţia actorului?

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Brad Pitt, tată iresponsabil

Şi-a făcut-o cu mâna lui! Chiar celebrul actor a recunoscut că-şi hrăneşte câteodată copiii necorespunzător, intrând astfel în gura altor părinţi care-i judecă acţiunile.

News

Brad Pitt: „Ne-ar plăcea să ne căsătorim”

Nu este prima dată când faimosul actor face declaraţii despre intenţia sa de-a se însura cu Angelina Jolie, însă, de data asta, starul pare mai hotărât ca niciodată să facă marele pas.

News

Angelina Jolie: „Brad m-a găsit plângând în duş”

Partenera lui Brad Pitt a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii ei: a recunoscut că a trecut prin momente îngrozitoare în ultima perioadă.