Gossip

Brad Pitt nu vrea să-şi vadă fiii adoptivi! Actorul nu vorbeşte deloc cu Maddox şi cu Pax

Brad Pitt nu vrea să-şi vadă fiii adoptivi! Actorul nu vorbeşte deloc cu Maddox şi cu Pax camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Lucrurile au început să se aşeze frumos între Brad Pitt şi fosta lui soţie, Angelina Jolie.

În sensul că cei doi au îngropat securea războiului şi fac tot posibilul să fie armonie între ei, de dragul copiilor. Cu o singură excepţie, Maddox, fiul cel mare al actriţei, acum în vârstă de 18 ani.

Ei bine, se pare că relaţia lui Brad cu fiul lui adoptiv continuă să fie inexistentă, conform surselor. Starul continuă să nu vorbească şi să nu-l vadă pe fiul lui cel mare.

Nici cu Pax, la rândul lui fiu adoptiv, în vârstă de 16 ani, lucrurile nu stau mai bine. Mai nou, Brad nu mai vorbeşte nici cu el.

Deşi băieţii de origine asiatică au fost adoptaţi de Angelina înainte de relaţia cu Pitt, actorul le-a devenit tată oficial în anul 2006, atunci când a înfiat-o şi pe Zahara, al treilea copil non-biologic al cuplului.

Surse apropiate cuplului susţin că Brad are dreptul să-i viziteze regulat pe copii, însă se pare că starul nu este interesat să-i vadă şi pe cei doi băieţi. De altfel, s-a mai zvonit în trecut că Pitt n-a avut o relaţie foarte armonioasă cu Maddox, cu acesta din urmă având chiar o altercaţie în avionul lor particular, în anul 2016. 

Brad şi Angelina au împreună şase copii: Maddox, Pax, Zahara şi cei trei biologici, Shiloh, Knox şi Vivienne. 

Comentarii

Modifică Setările