News

Brad Pitt, pe covorul roşu alături de Marion Cotillard

Brad Pitt, pe covorul roşu alături de Marion Cotillard camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Acum două zile, ne-am bucurat să-l vedem pe Brad Pitt alături de Julia Roberts, la vizionarea filmului Moonlight, marcând, pe atunci, o primă apariţie publică după anunţul divorţului de Angelina Jolie!

foto: hepta

'Allied' Red Carpet Event For Fans
Alături de Marion Cotillard, co-starul din ”Allied”

Ieri seară, actorul a lăsat din nou la o parte drama familială şi s-a prezentat pentru prima oară pe covorul roşu la un eveniment oficial. Încrezător şi zâmbitor, Brad a sosit alături de co-starul Marion Cotillard la premiera filmului ”Allied”, din Los Angeles.

Cei doi au pozat împreună, au dat autografe, s-au fotografiat alături de fanii lor şi le-au strâns mâna celor care i-au felicitat pentru reuşita cinematografică. A fost, fără îndoială, o seară specială pentru Brad Pitt, dar şi pentru fanii lui care au avut ocazia să-l vadă pe actorul lor favorit aşa cum nu l-au mai văzut, poate, în ani: fericit şi... extrem de chipeş!

Căci, da, Brad a arătat aseară mai chipeş ca oricând, îmbrăcând un costum negru, la care a potrivit o cămaşă albă, pe care a lăsat-o descheiată. Ce să mai, pentru câteva clipe am avut impresia că timpul a stat în loc şi că Brad este acelaşi actor cuceritor din primii ani de carieră!

'Allied' Red Carpet Event For Fans
Brad a arătat mai bine ca oricând!

Brad şi-a făcut timp şi să acorde un scurt interviu, aseară, celor de la E! News. ”Mă simt foarte bine, toată lumea a fost foarte drăguţă cu mine. Este minunat să văd cât sprijin primesc”, a declarat actorul în vârstă de 52 de ani.

'Allied' Red Carpet Event For Fans
S-a pozat cu fanii.

Cât despre co-starul lui, Marion a strălucit într-o rochie neagră, lungă, care i-a mascat cumva sarcina deja avansată. Actriţa a stat toată seara a alături de Brad, dar şi de ceilalţi actori din pelicula ”Allied”, partenerul de viaţă, Guillaume Canet, rămânând, cel mai probabil, acasă cu copilul lor.

Vezi galeria foto!