Gossip

Brad Pitt, preşedintele SUA?

După ce a primit recunoaşterea tuturor pentru talentul său actoricesc, se pare că superstarul s-a săturat de Hollywood şi vrea să se reprofileze şi să intre în politică.

Un apropiat de-al actorului susţine că acesta îşi doreşte să ajungă, împreună cu Angelina Jolie, la Casa Albă. Şi nu pentru a-i face o vizită lui Barack Obama, ci pentru a-i lua acestuia locul. „Brad e interesat de politică de mult timp şi încearcă să-i ajute pe nevoiaşi cât de mult poate. Nu realizat tot ce avea de realizat la Hollywood. În schimb, în politică sunt multe de făcut, mai ales acum, când trecem cu toţii prin clipe dificile”, a declarat acesta pentru presă. O prietenă de-a Angelinei a afirmat că actriţa ar fi foarte mulţumită dacă Brad ar ajunge într-o zi preşedintele ţării. „Şi-ar dori foarte mult să fie Prima Doamnă a Statelor Unite!”, susţine aceasta. „Brad va candida pentru Senat şi dacă totul va merge bine, va parcurge mai departe drumul spre preşedinţie.” Sursa a adăugat că una dintre măsurile de redresare a economiei pe care ar lua-o Pitt este legalizarea marijuanei: „Este obsedat de legalizarea drogurilor. Este de părere că astfel se vor strânge sume uriaşe la buget.”

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ce i-a scris Jen Aniston lui Brad Pitt într-un bileţel? 

Odată ce a primit inelul de logodnă de la iubitul său, actriţa se simte împăcată cu trecutul său amoros. Tocmai de aceea i-a trimis fostului ei soţ un bilet, în care şi-a revărsat sufletul.

Gossip

Brad Pitt, curtat de scientologi

Un fost membru al faimosului cult face declaraţii incendiare legate de încercările de a-l include şi pe starul hollywoodian în rândul scientologilor. Care a fost reacţia actorului?

Gossip

Brangelina a stabilit ziua nunţii? 

Pregătirile pentru cea mai aşteptată nuntă a anului sunt în toi, iar data în care va avea loc ceremonia lui Brad Pitt şi-a Angelinei Jolie pare că a fost stabilită. Cine i-a ajutat pe logodnici să ia această decizie?

News

Angie şi Brad Pitt – în sfârşit logodiţi!

După ce s-au făcut numeroase speculaţii că Brangelina s-ar afla în drum spre altar, iată că zvonurile s-au adeverit într-un final: cei doi actori s-au logodit!

News

Brad Pitt, tată iresponsabil

Şi-a făcut-o cu mâna lui! Chiar celebrul actor a recunoscut că-şi hrăneşte câteodată copiii necorespunzător, intrând astfel în gura altor părinţi care-i judecă acţiunile.

News

Brad Pitt: „Ne-ar plăcea să ne căsătorim”

Nu este prima dată când faimosul actor face declaraţii despre intenţia sa de-a se însura cu Angelina Jolie, însă, de data asta, starul pare mai hotărât ca niciodată să facă marele pas.