Gossip

Brad Pitt se pregăteşte de război

Brad Pitt se pregăteşte de război

Nu mai e la vârsta racolării în armată şi nici nu s-a oferit voluntar pentru a merge pe front. Cu toate acestea, actorul s-a dotat deja cu artilerie grea.

Când şi-a cumpărat castelul din sudul Franţei, mulţi au ridicat din sprâncene. Apoi, când a intrat în rândul colecţionarilor de artă, achiziţionând un tablou pentru suma de un milion de dolari, cei mai mulţi i-au apreciat simţul artistic. Acum însă, când s-a aflat că actorul şi-a cumpărat un tanc din perioada sovietică, s-au găsit câţiva răutăcioşi care să amuze pe seama lui.

Cu toate acestea, Brad Pitt a fost cât se poate de serios când a achiziţionat mobilul militar de tip T-54 din Budapesta, care a fost folosit în timpul filmărilor pentru cea mai nouă peliculă a sa, "World War Z".

Tancul, de 36 de tone, care a fost produs în serie din 1947 şi care a fost principalul mobil de acest fel al armatei sovietice, va fi transportat până la locuinţa din Los Angeles a actorului.

Filmările pentru "World War Z" urmează să fie continuate în Glasgow, Scoţia, iar producţia va fi lansată pentru public în decembrie, anul viitor.

Foto: Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Replici dure între Răzvan Ciobanu şi Şerban Huidu 

De când a revenit pe micul ecran, cârcotaşul s-a ales din nou cu critici. Cel care l-a luat în vizor, de data aceasta, a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care îl acuză că şi-a încălcat promisiunea de-a sta departe de sticlă.

News

Gwyneth Paltrow: „Brad Pitt a fost prea bun pentru mine“

Actriţa a făcut dezvăluiri uimitoare despre relaţiile pe care le-a avut cu Brad Pitt şi Ben Affleck, pe care i-a întâlnit pe platourile de filmare. Cu unul s-a logodit, cu celălalt a avut o relaţie complicată.

Gossip

Angelina şi Brad au semnat un contract prenupţial

În apropierea celei mai aşteptate nunţi ale anului, cei mai frumoşi miri din showbizul internaţional au pus deja la punct condiţiile mariajului lor.

Angelina Jolie mai şochează o dată!

News

Angelina Jolie mai şochează o dată!

După ce-a luat prin suprindere pe toată lumea, inclusiv pe familia ei, anunţând public că a apelat la o dublă masectomie, frumoasa actriţă are de gând să se supună unei noi intervenţii chirurgicale.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Cine e primul bărbat care a devenit imaginea Chanel No. 5?

News

Cine e primul bărbat care a devenit imaginea Chanel No. 5?

E un actor american de succes şi tocmai a fost ales să reprezinte imaginea pe plan internaţional a celebrului parfum feminin Chanel No. 5. Vezi despre cine este vorba.

Angelina şi Brad, vacanţă în Galapagos

News

Angelina şi Brad, vacanţă în Galapagos

După ce şi-au anunţat cu mult tam-tam logodna, cei doi îndrăgostiţi au plecat să sărbătorească evenimentul împreună cu familia în insule.

News

Cine o urăşte pe Madonna?

Şi mai ales de ce? Jurnalistul britanic Piers Morgan, cel care l-a înlocuit pe Larry King în tronsonul orar pe care acesta îl ocupa la CNN, duce un război făţiş fără precedent cu Regina Pop.