News

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au înţeles în privinţa custodiei

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au înţeles în privinţa custodiei

Brad Pitt and Angelina Jolie go for a walk with their six children Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, and Vivienne in their neighborhood in New Orleans, LA, USA on March 20, 2011. Photo by Mehdi Taamallah/ABACAUSA.com | 268022_013 New Orleans Nouvelle Orleans

Cum problema custodiei este una prioritară în cazul unui divorţ, cele două staruri hollywoodiene au fost nevoite să ajungă cât mai rapid la o înţelegere privindu-i pe cei şasei copii ai lor. Totuşi, se pare că e vorba de o înţelegere temporară. Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la o înţelegere temporară în privinţa custodiei În timp avocaţii pregătesc o adevărată bătălie, Angi şi Brad au fost nevoiţi să se înţeleagă rapid în privinţa custodiei. Aşa se face că cei doi au găsit o soluţie prin care toate părţile să fie mulţimite pentru următoarele trei săptămâni.

O sursă citată de Us Weekly a dezvăluit că Angelina a primit custodia fizică temporară a celor şase copii, în timp ce Brad va avea şansa să-i viziteze regulat. Pentru prima vizită, Brad va fi însoţit de un terapeut, urmând ca acesta să decidă, după această primă întâlnire, dacă actorul va putea să-şi viziteze copiii, în viitor,  asistat sau o poate face singur.

Ambii părinţi vor fi consiliaţi individual în acest timp, dar vor merge şi împreună la unele şedinţe. Brad a acceptat şi să fie testat periodic de consum de alcool şi droguri.

Se pare că cei doi au venit singuri cu această soluţie şi că s-au înţeles dinainte de a se prezenta în faţa oficialităţilor, de dragul copiilor lor. Vom avea, aşadar, parte de un divorţ hollywoodian liniştit, în care binele copiilor este mai presus de orice pretenţie financiară sau orgoliu rănit.

foto: arhivă ok!