Gossip

Brad Pitt şi Elle Macpherson formează un cuplu?

Brad Pitt şi Elle Macpherson formează un cuplu?

Amândoi trec în prezent prin procese de divorţ, aşa că, poate, n-ar fi atât de greu de închipuit că Brad Pitt şi fostul supermodel s-au consolat unul pe altul.

Potrivit ”New Idea”, Brad Pitt (53) şi Elle Macpherson formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Chipurile, cei doi au fost surprinşi în timp ce luau cina împreună într-un local din Los Angeles şi se bucurau unul de compania altuia. ”Păreau foarte relaxaţi împreună, precum un cuplu la o cină romantică”, comentează un martor pe baza celor văzute.

Mai mult de atât, Elle (53) pare să făcut câteva gesture destul de intime, încât să dea de înţeles că relaţia lor este una de natură amoroasă. ”Ea îi atingea braţul des şi stătea aproape de el. Flirtau unul cu celălalt”, mai spune respective sursă.

O altă sursă precizează că Brad a mai fost văzut în compania celebrului model şi cu alte ocazii. Una dintre acestea fiind o seară petrecută într-un club de noapte din Los Angeles. ”El râdea la orice spunea ea şi stateau foarte apropiaţi unul de altul”, a specificat respectivă sursă. Aşadar, să fi găsit Brad femeia potrivită alături de care să-şi refacă viaţa după Angelina Jolie?

Elle

Amintim că Brad şi Elle se ştiu încă din 1999, pe când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului ”Friends”, în care amândoi au apărut, şi-n care iubita de la acea vreme a lui Brad juca (Jennifer Aniston). Elle Macpherson are doi băieţi, în vârstă de 19, respective 14 ani. Acum câteva luni, supermodelul s-a despărţit de miliardarul Jeffrey Soffer.