News

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună! De ce s-au reîntâlnit cei doi foşti soţi?

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună! De ce s-au reîntâlnit cei doi foşti soţi? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

De data aceasta, avem şi dovada întâlnirii celor doi, iar faptul că Brad a avut un vis erotic cu Jen chiar pune paie pe foc.

E drept că acest vis erotic face parte dintr-un scenariu pe care cei doi l-au citit alături de alţi mari actori, cel al filmului pentru adolescenţi Fast Times At Ridgemont High, din anul 1982, într-o reuniune virtuală şi caritabilă, în scopul stângerii de fonduri pentru fundaţia ecologistă CORE, fondată de Sean Penn.

Penn a fost şi el prezent la citirea scenariului, actorul făcând parte, de altfel, şi din distribuţia originală a filmului respectiv. Brad Pitt şi cea care i-a fost soţie între 2000 şi 2005 au interpretat în această reuniune specială rolurile a doi adolescenţi, Jennifer fiind tipa cea populară şi sexy din liceu, iar Brad un adolescent care visa cu ochii deschişi la o eventură amoroasă cu aceasta. 

În această reuniune virtuală, foştii soţi Brad şi Jen s-au privit foarte afectuos, dând de înţeles că între ei a mai rămas ceva afecţiune în ciuda faptului că viaţa i-a dus pe drumuri cât se poate de diferite.

La citirea virtuală a scenariului au mai participat staruri precum Julia Roberts, Morgan Freeman, Sean Penn, Matthew McConaughey, Jimmy Kimmmel, Ray Liotta, Shia LaBeouf, John Legend şi Henry Golding, fiecare intervenind din domiciliul personal.

Comentarii

Modifică Setările