News

Brad Pitt: un tată sever

de admin

Cel puţin asta cred copiii săi, mai ales Maddox şi Shiloh, cei mai supăraţi pe tatăl lor după ultimele măsuri luate de Brad pentru a le corecta unele obiceiuri nesănătoase.

"Copiii au 5 laptopuri pe care le împart, iar Brad le-a luat şi le-a ascuns", a dezvăluit o sursă apropiată familiei Jolie-Pitt despre faimosul tătic, care consideră că fetiţele şi băieţeii lui petrec prea mult timp cu jocurile pe computer - în imagine alături de Madoox (stânga) şi Pax (dreapta). "Vrea ca ei să se joace în natură, să-i vadă citind cărţi sau interacţionand mai mult unii cu alţii. Brad crede că dependenţa de computer îţi face mintea terci", a spus fără ocolişuri acelaşi amic. "Toţi, mai ales Maddox Şi Shiloh, au reacţionat urât la măsura luată de Brad", a adăugat sursa. Mai târziu îi vor fi recunoscători. Nouă ne place tăticul Brad!

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Mike Tyson: "Cum mi-am găsit nevasta-n pat cu Brad Pitt..."

News

Mike Tyson: "Cum mi-am găsit nevasta-n pat cu Brad Pitt..."

Fostul boxer a povestit deschis la un show de televiziune american despre momentul în care a surprins-o pe Robin Givens în aşternuturi cu Brad Pitt...

Brad Pitt Style

News

Brad Pitt Style

El rămâne, în continuare, sex symbolul no 1 al Hollywoodului. Fiindcă el a trasat regulile pentru ceea ce înseamnă să fii hot, după care se inspiră

Lady Gaga, devorată de bărbaţi

News

Lady Gaga, devorată de bărbaţi

Complet dezbrăcată, diva s-a lăsat pradă unei armate de bărbaţi care au pus stăpânire pe ea. Sau ea a pus, de fapt, stăpânire pe ei? Vezi aici poza

News

Şi-au găsit naşul!

Cine se-aseamănă se-adună şi... se-nrudeşte! Iar nume celebru la nume celebru trage. Aşa se face că odraslele de vedetă au părinţi spirituali pe măsură!

Gala Oscarurilor 2012

News

Gala Oscarurilor 2012

Academia Americană de Film şi-a împărţit în această noapte trofeele. A avut, aşadar, dreptate Mark Wahlberg?

News

Brad Pitt, tată iresponsabil

Şi-a făcut-o cu mâna lui! Chiar celebrul actor a recunoscut că-şi hrăneşte câteodată copiii necorespunzător, intrând astfel în gura altor părinţi care-i judecă acţiunile.

Angie & Brad, la Casa Albă

News

Angie & Brad, la Casa Albă

Preşedintele Barack Obama i-a avut ieri ca oaspeţi în Biroul Oval pe Brad Pitt şi Angelina Jolie. Despre ce au vorbit cei trei? Pozaţi doar din exteriorul Casei Albe, de către ziariştii care-l aşteptau afară pe preşedintele american

News

Jon Voight: primele mărturisiri despre împăcarea cu Angelina Jolie

Actorul de 72 de ani a vorbit pentru prima dată despre cum a pus capăt războiului care l-a ţinut departe de fiica sa vreme de mai bine de opt ani.

News

Noul look al lui Jude Law

Britanicul a trecut la o înfăţişare neglijentă, cu barbă? Trece printr-o perioadă în stil Brad Pitt? Aşa a arătat Jude, surprins ieri seară, ieşind de la Donmar Warehouse Theatre, din Londra.