News

Brad Pitt, vizibil îmbătrânit la 54 de ani

Brad Pitt, vizibil îmbătrânit la 54 de ani

New York, NY - Brad Pitt all smiles and waving to fans as he arrives at his hotel in NYC. Brad was sporting a grey jacket over a plaid shirt and brown pants as he made his way into the studio. Pictured: Brad Pitt BACKGRID USA 15 MAY 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

După o perioadă în care a lipsit din peisajul mediatic, Brad Pitt a fost surprins de paparazzi luni, în timp ce discuta cu un doi şoferi, în urma unui accident de maşină.

Accidetul a fost unul minor, fără a se solda cu pagube materiale mari sau cu vreo leziune. Actorul în vârstă de 54 de ani a fost fotografiat la scurt timp după accident, în Los Angeles, în timp ce făcea schimb de acte cu ceilalţi doi şoferi implicaţi. Starul era la volanul unei maşini Tesla gri în momentul în care a avut loc nefericita întâmplare, dar totul pare că s-a rezolvat în câteva minute, pe cale amiabilă.

Astfel, Brad şi-a făcut apariţia după o perioadă în care a stat departe de evenimentele publice şi nici măcar în viaţa de zi cu zi nu a mai fost văzut, spre deosebire de soţia Angelina Jolie cu care încă se află în proces de divorţ, actriţă care apare la evenimente împreună cu copiii cuplului.

O altă apariţie care nu-i face cinste lui Brad. Apărea îmbrăcat cu haine mult prea mari pentru silueta lui, în luna mai a anului 2017.

Îmbrăcat sport, într-o pereche de pantaloni gri închis şi cu o bluză albă, cu tenişi în picioare, ochelari de vedere şi o şapcă englezească pe cap, actorul a părut uşor îmbătrânit şi cam ponosit, semn că acest stil nu-l prinde deloc.

Mai mult, nici barba încărunţită, lăsată să crească mare, şi nici ochelarii vintage nu l-au ajutat. Ce-i drept, după despărţirea de Angelina Jolie, actorul a trecut printr-o perioadă depresivă în care slăbise foarte mult şi nici până acum nu pare să-şi fi revenit în totalitate. Pentru unii dintre fani, Brad arată ca un bărbat de vârsta a doua foarte cool, cu un aspect uşor negrijent, în timp ce o altă tabără pare îngrijorată de aspectul îmbătrânit al actorului de 54 de ani.

Foto: Arhiva OK!, Captură DailyMail.co.uk