News

Brad Pitt, vizibil îmbătrânit la prima sa apariţie publică după ce a fost acuzat că n-a vrut să-l adopte pe Pax (15)

Brad Pitt, vizibil îmbătrânit la prima sa apariţie publică după ce a fost acuzat că n-a vrut să-l adopte pe Pax (15)

Bătălia pe custodia celor şase copii Jolie-Pitt pare departe de a se fi încheiat chiar şi la mai bine de doi ani distanţă de separarea Angelinei Jolie de Brad Pitt, în septembrie 2016. Noi detalii cutremurătoare se ivesc în timp ce foştii soţi îşi continuă discuţiile în contradictoriu şi acuzaţiile. Iar tensiunile nesfârşite îşi pun, fără doar şi poate, amprenta şi pe chipul celui mai atrăgător actor de la Hollywood!

Brad Pitt a fost surprins de paparazzi, la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce ieşea dintr-o clădire de birouri din Los Angeles, iar fanii actorului şi-au exprimat pe loc îngrijorarea cu privire la expresia împietrită şi îngrijorată de pe chipul superstarului hollywoodian.

Îmbătrânit şi trist în prima sa ieşire în public după ce a fost acuzat că nu şi-a dorit adopţia lui Pax

Nebărbierit şi îmbrăcat aproape ca un homeless, actorul a încercat să-şi ascundă privirea îngrijorătoare în spatele unor ochelari de soare Ray-Ban, însă fără prea mare succes. E limpede că Brad trece – iar! – prin nişte momente dificile, iar relaţia complicată cu mama copiilor lui pare să fie motivul pentru care Pitt arată atât de rău.

 

Modifică Setările