Gossip

Bradley Cooper, gata de-nsurătoare cu Suki Waterhouse?

de admin

Deşi se zvonea de curând că s-ar fi despărţit de tânăra de 22 de ani pentru a se întoarce la fosta lui iubire, Renee Zellweger, amici ai cuplului spun că relaţia lor e atât de frumoasă şi se iubesc atât de mult, încât îi putem vedea curând pe cei doi la altar.

"Bradley şi Suki sunt un cuplu serios", spune o sursă citată de E! News, deşi starul din "American Hustle" nu a mai fost văzut în public alături de iubita sa mai tânără cu 17 ani de la începutul lunii martie, de la petrecerea post-Oscaruri. Însă iată că weekendul trecut, Suki a sosit la aeroportul LAX pentru a petrece timpul cu actorul despre care spune că a uimit-o cu inteligenţa lui.

Un alt prieten spune că tânăra, care râvneşte la a fi actriţă, speră să fie mireasa lui Bradley în curând - care a mai fost căsătorit în 2006, pentru un an, cu Jennifer Esposito. "E o diferenţă mare de ani între ei, dar Suki îl adoră pe Brad şi i-a cucerit inima mamei sale, aşa că speră la un inel de logodnă.", a mai spus acesta.

Totodată, se speculează că Suki n-ar vrea încă să se mute în Los Angeles, deşi actorului de 39 de ani i-ar plăcea foarte mult ca ea să se mute cu el, după aproape un an de relaţie.

Să vedem ce gânduri are şi actorul, acum că Suki, moştenitoarea lanţului de magazine Topshop, îi urmează paşii la Hollywood. Debutul îl va avea în "Love Rosie", o comedie în care joacă cu Lily Collins.

FOTO Getty

Comentarii

Articole asemănătoare

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

Gossip

Bradley Cooper a încheiat relaţia cu modelul de 22 de ani, Suki Waterhouse

Ca la 40 de ani! Chipeşul actor s-a bucurat de o noapte de pomină în Las Vegas, miercuri, unde a petrecut doar cu prietenii lui, precum Jonah Hill ori Miles Tellar. Nici urmă de iubita lui mai tânără cu 18 ani, lucru care a dat şi mai multă veridicitate zvonului că el şi Suki s-au despărţit după 2 ani de relaţie.

FOTO De nerecunoscut! Cine este celebrul actor?

News

FOTO De nerecunoscut! Cine este celebrul actor?

Considerat de revista americană People cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul în vârstă de 39 de ani este de nerecunoscut fără semnul său distinctiv, barba. Văzut pe străzile New York-ului, Bradley Cooper putea trece neobservat de simplii trecători.

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

FOTO Gerard Butler şi-a găsit perechea!

News

FOTO Gerard Butler şi-a găsit perechea!

O poză face cât o mie de cuvinte, dar acest duo extraordinar surprins de fotografi recent te lasă, mai bine zis, fără cuvinte! Şi fără iubite… Sunt doi dintre cei mai doriţi bărbaţi din lumea filmului, care s-au bucurat împreună de finala masculină de la Wimbledon