Gossip

Bradley Cooper, gata de-nsurătoare cu Suki Waterhouse?

de admin

Deşi se zvonea de curând că s-ar fi despărţit de tânăra de 22 de ani pentru a se întoarce la fosta lui iubire, Renee Zellweger, amici ai cuplului spun că relaţia lor e atât de frumoasă şi se iubesc atât de mult, încât îi putem vedea curând pe cei doi la altar.

"Bradley şi Suki sunt un cuplu serios", spune o sursă citată de E! News, deşi starul din "American Hustle" nu a mai fost văzut în public alături de iubita sa mai tânără cu 17 ani de la începutul lunii martie, de la petrecerea post-Oscaruri. Însă iată că weekendul trecut, Suki a sosit la aeroportul LAX pentru a petrece timpul cu actorul despre care spune că a uimit-o cu inteligenţa lui.

Un alt prieten spune că tânăra, care râvneşte la a fi actriţă, speră să fie mireasa lui Bradley în curând - care a mai fost căsătorit în 2006, pentru un an, cu Jennifer Esposito. "E o diferenţă mare de ani între ei, dar Suki îl adoră pe Brad şi i-a cucerit inima mamei sale, aşa că speră la un inel de logodnă.", a mai spus acesta.

Totodată, se speculează că Suki n-ar vrea încă să se mute în Los Angeles, deşi actorului de 39 de ani i-ar plăcea foarte mult ca ea să se mute cu el, după aproape un an de relaţie.

Să vedem ce gânduri are şi actorul, acum că Suki, moştenitoarea lanţului de magazine Topshop, îi urmează paşii la Hollywood. Debutul îl va avea în "Love Rosie", o comedie în care joacă cu Lily Collins.

FOTO Getty