News

Bradley Cooper şi Irina Shayk fotografiaţi pentru prima dată împreună!

de admin

Bradley Cooper şi Irina Shayk fotografiaţi pentru prima dată împreună!

Acum ştim că nu iese fum fără foc! Dacă săptămâna trecută nu ştiam dacă să dăm crezare sau nu zvonurile privind o relaţie amoroasă între Bradley Cooper şi Irina Shayk, acum avem dovada relaţiei lor.

Fac ce fac şi ajung la aceleaşi evenimente. Sosesc separaţi, pleacă separaţi, dar sunt împreună. Cum ştim? Cei doi au fost văzuţi şi fotografiaţi la o întâlnire la teatru de către paparazzi, iar fotografiile au ajuns publice.

Nu ştim de ce se tot ascund, dar ştim că le stă tare bine împreună. Sperăm să-i auzim cât de curând că-şi mărturisesc iubirea unul faţă de altul.

Amintim că cei doi au mai fost văzuţi împreună în public la piesa de teatru ”Finding Nerverland”, dar şi la cina corespondenţilor de la Casa Albă.

Iar o altă sursă precizează pentru publicaţiile americane că cei doi au fost prezenţi, ieri, la o petrecere după Met Gala şi că şi-au petrecut noaptea împreună, săruntându-se şi simţindu-se bine unul în compania celuilalt.

Bradley Cooper a avut timp de doi ani o relaţie cu modelul britanic Suki Waterhouse, însă s-au despărţit în luna februarie a acestui an. Cât despre Irina, frumoasa rusoaica a încheiat la începutul acestui an relaţia pe care a avut-o cu fotbalistul Cristiano Ronaldo în ultimii cinci ani.

Sursa foto: Hepta