Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

de admin

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

Între starul din “American Hustle” şi modelul britanic există o diferenţă de vârstă de 17 ani, însă nu pare să fie o problemă pentru cuplu, care s-a format acum un an şi jumătate, la o gală celebră. Poate că cei doi s-ar fi logodit în secret, după ce au apărut în Londra, la The Chiltern Firehouse, cu verighete subţiri pe inelare, asemănătoare. În mod ciudat, după apariţia pozelor, inelele au dispărut de pe degete…

Totuşi, surse citate de publicaţia “Look” spun că este doar un simbol al angajamentului lor şi nu un semn că Bradley a cerut-o de nevastă pe tânăra de 22 de ani. “Se petrece ceva intim între cei doi. E ceva cu totul personal, dar nu include vreo binecuvântare formală”, a explicat una dintre acestea, punctând că perechea preferă o abordare mai neconvenţională privind uniunea lor.

Actorul a mai fost căsătorit cu Jennifer Esposito în 2007, pentru 4 luni. Speculaţiile unei logodne au fost întărite şi de ideea că Suki vrea să se mute în Los Angeles, pentru a fi mai aproape de starul din “Silver Linings Playbook”.

Vezi pozele cu cei doi purtând inelele pe deget AICI

FOTO GETTY IMAGES