Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

de admin

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

Între starul din “American Hustle” şi modelul britanic există o diferenţă de vârstă de 17 ani, însă nu pare să fie o problemă pentru cuplu, care s-a format acum un an şi jumătate, la o gală celebră. Poate că cei doi s-ar fi logodit în secret, după ce au apărut în Londra, la The Chiltern Firehouse, cu verighete subţiri pe inelare, asemănătoare. În mod ciudat, după apariţia pozelor, inelele au dispărut de pe degete…

Totuşi, surse citate de publicaţia “Look” spun că este doar un simbol al angajamentului lor şi nu un semn că Bradley a cerut-o de nevastă pe tânăra de 22 de ani. “Se petrece ceva intim între cei doi. E ceva cu totul personal, dar nu include vreo binecuvântare formală”, a explicat una dintre acestea, punctând că perechea preferă o abordare mai neconvenţională privind uniunea lor.

Actorul a mai fost căsătorit cu Jennifer Esposito în 2007, pentru 4 luni. Speculaţiile unei logodne au fost întărite şi de ideea că Suki vrea să se mute în Los Angeles, pentru a fi mai aproape de starul din “Silver Linings Playbook”.

Vezi pozele cu cei doi purtând inelele pe deget AICI

FOTO GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO De nerecunoscut! Cine este celebrul actor?

News

FOTO De nerecunoscut! Cine este celebrul actor?

Considerat de revista americană People cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul în vârstă de 39 de ani este de nerecunoscut fără semnul său distinctiv, barba. Văzut pe străzile New York-ului, Bradley Cooper putea trece neobservat de simplii trecători.

Gossip

Bradley Cooper, gata de-nsurătoare cu Suki Waterhouse?

Deşi se zvonea de curând că s-ar fi despărţit de tânăra de 22 de ani pentru a se întoarce la fosta lui iubire, Renee Zellweger, amici ai cuplului spun că relaţia lor e atât de frumoasă, încât îi putem vedea curând pe cei doi la altar.

FOTO Gerard Butler şi-a găsit perechea!

News

FOTO Gerard Butler şi-a găsit perechea!

O poză face cât o mie de cuvinte, dar acest duo extraordinar surprins de fotografi recent te lasă, mai bine zis, fără cuvinte! Şi fără iubite… Sunt doi dintre cei mai doriţi bărbaţi din lumea filmului, care s-au bucurat împreună de finala masculină de la Wimbledon