WP no category

Bradley Cooper: Noul Indiana Jones

Bradley Cooper: Noul Indiana Jones

Redactorul OK! România Andreea Glodea a aflat de ce a fost nevoit iubitul lui Renée Zellweger să-şi lucreze... ceafa sexy de bulgar.

OK! Eşti genul hazliu sau tipul al cărui suflet plânge?
Bradley Cooper Ca orice om, am câte puţin din ambele, părţi hazlii şi unele mai întunecate. Nu că părţile întunecate n-ar putea fi hazlii.

Şi spui glume hazoase, nu?
Nu mă pricep deloc să spun glume! Şi nici nu prea am chef. Glumele nu mă fac să râd.

Atitudinea asta a ta îmi pare o trecere subtilă de la rolurile tale de comedie la cele din filmele de acţiune.
Lucrurile sunt mai simple. În sensul că mă săturasem să joc roluri de cretin şi n-am vrut să se scrie că asta e tot ce pot fi.

Cât de mult te descrie „titlul“ de metrosexual?
A fi metrosexual înseamnă că mă îmbăiez des, nu? (râde) Cei care mă cunosc ar pune la îndoială titlul ăsta.
Cum e să joci un erou de acţiune la 35 de ani?
Toţi tipii pe care îi ştiu s-au visat Indiana Jones. Pentru mine, e ceva să fi ajuns să trag cu tunul după ce, în copilărie, mă jucam cu săbii improvizate din beţe.

Dar până şi un fost boxer ca Liam Neeson a ajuns să se rănească la filmările pentru „Echipa de şoc“...
Când am ajuns pe platouri, regizorul m-a întrebat aşa, abrupt: „Tipule, ce crezi, eşti în formă?“. Iar eu i-am răspuns: „Omule, pot să alerg. E suficient?“. La care Joe a decretat: „Nu se pune, ai ceafa prea subţire, îţi trebuie una mai groasă, aşa, ca de bulgar“. Mi-am zis: „Gata, până aici mi-a fost“. Noroc că mi-au angajat un antrenor personal şi un nutriţionist, care m-au pus la treabă.

Cum anume ai ajuns tu să ai o ceafă de bulgar?
Mâncând 2.000 de calorii pe zi, ceea ce nu-i aşa de mult. Dar toată disciplina s-a dus de râpă într-o seară, la un meci al echipei mele preferate de fotbal. Am ajuns acasă, am comandat trei pizza, am mâncat îngheţată de nu-mi mai aduc aminte şi m-am pricopsit cu o durere de stomac de-am zis că ajung la spital.

Echipa de şoc este distribuit de Odeon pe DVD şi Blu-Ray la preţul de 52,5, respectiv 105 lei.

Foto: © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporation and
Dune Entertainment III LLC. All Rights Reserved.

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Adoptă stilul Victoriei Beckham!

Din vremurile în care cânta în celebra formaţie „Spice Girls“, stilul ei a evoluat constant. În timp, Posh s-a impus drept un fashion icon care poate naşte trenduri doar cu o apariţie fugară.

WP no category

Cher are un trup de invidiat la 64 de ani

Legendara cântăreaţă nu se teme să poarte ţinute sexy nici măcar la venerabila vârstă de 64 de ani. Cher şi-a pus în valoare trupul o viaţă întreagă, aşa că nu vedem de ce s-ar cuminţi odată ce înaintează în vârstă. Invitată

What`s hot?

British look

Inspirată din tradiţionalul costum scoţian, moda carourilor revine în forţă în acest sezon.

Toamna stofele ecosez sunt nelipsite, iar marile case de modă nu ezită să le folosească în prezentări. De altfel, brandul Burberry are ca notă personală celebrul imprimeu în carouri. Dacă vrei să-ţi creezi un look

Gossip

Julia Roberts se tratează cu alcool

La Hollywood, steaua Juliei Roberts (42) a început să pălească, după ce rolurile care odată o propulsau în fruntea nominalizaţilor la Oscar s-au împuţinat, iar promovarea de care a avut parte prin lansarea peliculei „Eat Pray Love“ a fost sub aşteptări. Tabloidele au suspectat că absenţa ei de pe firmament a produs o criză în

Cătălin Botezatu: „Sunt ciudat!“

Interviu

Cătălin Botezatu: „Sunt ciudat!“

Designerul a decis să răspundă deschis la toate cele care se constituiau în întrebări şi, dintr-un motiv sau altul, nu i-au fost adresate.

FOTO Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu: Vinovaţi că se iubesc

WP no category

FOTO Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu: Vinovaţi că se iubesc

Legătura dintre Cristina Şişcanu (26) şi Mădălin Ionescu (40) a fost mai comentată decât ştirile de interes naţional. Au fost blamaţi că se ascund, deşi n-o făceau, că relaţia lor s-a construit pe nefericirea altora, deşi aceste alte persoane dispăruseră din tablou înainte ca ei să devină un cuplu. Singurul lucru de care cei doi recunosc că se fac vinovaţi este că se iubesc.

WP no category

Nr. 18, 5 noiembrie 2010

Gabriela Vrânceanu Firea: Florin m-a scos din depresie

John Travolta şi Kelly Preston: Joacă la dublu

Cătălin Botezatu îşi doreşte o fetiţă

Cum au petrecut vedetele de Halloween

WP no category

Au apelat sau nu la operaţii estetice?

Aspectul fizic desăvârşit este la mare căutare în Cetatea Filmului. Aşadar, vedetele se asigură că fac o vizită esteticianului înainte de a îndrăzni să bată la poarta Hollywoodului. Şi tot în clinicile de chirurgie plastică găsesc apoi secretul unei cariere de lungă durată în showbizul american. Iată câteva exemple de celebrităţi care nu s-au ferit de bisturiu!

Înaintarea în vârstă se pare că i-a adus actriţei de 43 de ani numai beneficii! Şi pentru modificarea în bine a înfăţişării lui Nicole Kidman

Exclusiv pentru OK! Kim Cattrall: Sex Bomb

WP no category

Exclusiv pentru OK! Kim Cattrall: Sex Bomb

Redactorul OK! România Andreea Glodea a aflat de ce adevărata savoare a seriei „SATC“ i se datorează, de fapt, unei doamne de 54 de ani.

OK! Timp de 14 ani, prietenia ta cu Sarah Jessica Parker şi restul fetelor din „Totul despre sex“ a părut una foarte reală.
Kim Cattrall Cred că a fost vorba mai mult despre a ne suporta reciproc. În timp, am ajuns totuşi să ne dăm seama dacă una dintre noi are o zi proastă şi să acţionăm în consecinţă, să încercăm să ne