Gossip

Bradley Cooper, în rolul lui Lance Armstrong?

Nu toată lumea se decize zilele acestea de Lance Armstrong. Bradley Cooper, de exemplu, chiar şi-ar dori să joace rolul lui Lance într-un film despre viaţa ciclistului.

"Cred că este fascinant. Este un personaj interesant", a spus Bradley Cooper despre ciclistul american. Paramount Pictures pregăteşte un film bazat pe viaţa ciclistului care a câştigat de şapte ori Turul Franţei şi căruia i s-au retras titlurile după ce s-a dovedit că s-a dopat în timpul competiţiilor.

Studiourile nu au anunţat încă distribuţia filmului, iar Copper a spus că nu a primit o ofertă oficială în acest sens. Alte nume vehiculate pentru acest rol mai sunt Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender şi Christian Bale.

"Îmi amintesc că Matt Damon voia să lucreze la filmul după autobiografia lui Armstrong în urmă cu câţiva ani", a spus Cooper. "Mi-ar plăcea să joc personajul acesta. Mi-ar plăcea să fac ceva de genul acesta. Este fascinant", a adăugat actorul.

Paramount Pictures au anunţat că vor realiza un film despre biografia lui Lance Armstrong scrisă de reporterul The New York Times, Julie Macur: "Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong".

Comentarii

Articole asemănătoare

Lance Armstrong, iar în dizgraţie, pe mâna poliţiei: cum s-a făcut de râs fostul ciclist

News

Lance Armstrong, iar în dizgraţie, pe mâna poliţiei: cum s-a făcut de râs fostul ciclist

Fostul ciclist de 43 de ani, care a câştigat de 7 ori consecutiv Turul Franţei până în 2005 şi care a fost descalificat permanent din 2012 pentru dopaj, are din nou probleme cu legea. Armstrong este acum nu doar acuzat de poliţie privind un accident de la care

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

Gossip

Bradley Cooper, gata de-nsurătoare cu Suki Waterhouse?

Deşi se zvonea de curând că s-ar fi despărţit de tânăra de 22 de ani pentru a se întoarce la fosta lui iubire, Renee Zellweger, amici ai cuplului spun că relaţia lor e atât de frumoasă, încât îi putem vedea curând pe cei doi la altar.