Evenimente

Bradley Cooper şi Irina Shayk din nou împreună? Cei doi foşti iubiţi au fost surprinşi în ipostaze tandre, după idila furtunoasă din vară a modelului cu Kanye West

Bradley Cooper şi Irina Shayk din nou împreună? Cei doi foşti iubiţi au fost surprinşi în ipostaze tandre, după idila furtunoasă din vară a modelului cu Kanye West camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Bradley Cooper şi Irina Shayk au trăit o frumoasă poveste de iubire, au împreună o fetiţă superbă în vârstă de 4 ani, iar despărţirea oficială a avut loc în urmă cu doi ani.

Cei doi foşti iubiţi au rămas însă în relaţii foarte bune, de dragul fetiţei, care se bucură adeseori de prezenţa părinţilor săi, împreună. Irina Shayk a trăit în vară o aventură neaşteptată cu rapper-ul Kanye West, moment în care Bradley Cooper a fost fotografiat foarte trist şi apatic, semn că ţine la rusoaică.

Top modelul în vârstă de 35 de ani a avut o relaţie inclusiv cu celebrul sportiv Cristiano Ronaldo.

Irina Shayk nu a stat prea mult legată de Kanye, iar acum a fost fotografiată la braţ cu Bradley, în plină zi, în timp ce se plimbau agale, braţ la braţ prin New York, alimentând zvonurile despre o presupusă împăcare.

Cele două vedete au fost surprinse în ţinute foarte stylish, aşa cum ne-au obişnuit.

Irina a îmbrăcat un palton lung, negru, oversized, cu pantofi sport albi cu talpă înaltă, o geantă neagră cu mânere aurii, cămăşă albă şi părul prins într-un coc mic la spate. Nu şi-a uitat nici accesoriile, ochelarii de soare şi masca de protecţie. Bradley nu a folosit mască în aer liber, era chiar foarte bucuros la braţ cu femeia pe care a iubit-o şi care i-a dăruit-o pe Lea, fetiţa lor superbă.

Actorul a optat pentru pantaloni bleumarin, hoodie negru, palton scurt şi pantofi sport. Cei doi arată minunat împreună, iar fanii lor chiar speră la o revenire a cuplului Cooper – Shayk.

Foto: Profimedia şi Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările