Vedete

Bradley Cooper şi Irina Shayk, probleme în paradis?

Bradley Cooper şi Irina Shayk, probleme în paradis?

Umblă vorba pe la Hollywood că cel mai HOT cuplu ar avea multe şanse să nu prindă sfârşitul anului în această formulă. Chipurile, Bradley Cooper şi Irina Shayk ar avea probleme în relaţie.

Potrivit unei surse citate de ”Page Six”, relaţia dintre actorul de 43 de ani şi frumoasa rusoaică ar fi pe butuci. ”Sunt nefericiţi împreună şi asta se întâmplă de câteva luni bune”, spune respectiva sursă. Chipurile, diferenţele dintre cele două vedete, care sunt părinţii unei fetiţe, au început să-şi pună amprenta pe relaţia lor.

Mai exact, Bradley n-ar fi de acord cu viaţa de noapte pe care Irina vrea să continue s-o aibă. ”El nu bea şi este interesat de spiritualitate, iar ea vrea să iasă mereu în oraş. (...) Irina a plecat în Ibiza singură pentru a petrece”, relatează respectiva sursă.

Un alt martor a relatat că în ciuda ieşirilor lor comune, relaţia dintre ei scârţâie. ”Nu păreau fericiţi (n.r. când luau masa în oraş). De-abia îşi vorbeau înainte să vină mâncarea. El părea indispus, iar ea privea, pierdută, în lateral”, spune un martor.