News

Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au împăcat? Zvonurile reconcilierii se înteţesc după noi fotografii cu cei doi împreună, în culmea fericirii!

Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au împăcat? Zvonurile reconcilierii se înteţesc după noi fotografii cu cei doi împreună, în culmea fericirii! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Weekendul acesta, Bradley Cooper şi Irina shayk au arătat asemenea familiei perfecte, surprinşi împreună, alături de fiica lor Lea, de patru ani, la plimbare prin New York

Limbajul corpului şi zâmbetele lor nu pot minţi. Sunt foarte fericiţi împreună - iar cei care le analizează pozele numai despre asta vorbesc. La fel s-a întâmplat şi pe 17 noiembrie, când Bradley a fost surprins la braţ cu Irina Shayk, actorul afişând un zâmbet atât de larg ce lăsa să se vadă bucuria de a petrece timp cu mama copilului său. Este limpede că între cei doi există în continuare sentimente puternice - cu atât mai mult cu cât în perioada scursă de când s-au despărţit, niciunul nu şi-a găsit o altă pereche. Cuplul s-a despărţit în iunie 2019, în mijlocul zvonurilor că Bradley ar fi trăit o idilă cu partenera lui din filmul de succes "A Star is Bor", Lady Gaga. Dar orice ar fi fost între Bradley şi Gaga - zvonurile nu s-au transformat într-o relaţie confirmată. Aşa că aparentul motiv care a erodat legătura dintre Irina şi Bradley s-a risipit în vânt - iar Gaga e fericită acum în braţele altui bărbat, Michael Polansky. La rândul ei, Irina Shayk a făcut valuri în această vară cu precupusa ei idilă cu Kanye West. Dar nici aceasta nu s-a transformat într-o relaţie confirmată - iar Kanye chiar nu-şi ascunde acum dorinţa de a reveni alături de Kim Kardashian. 

Aşadar, trecutul e trecut - iar acum, Shayk şi Cooper apar tot mai des împreună, alimentând zvonurile împăcării. Cei doi şi-au dus fiica să vadă "Spărgătorul de nuci" la Lincoln Center, continuând ziua cu o cină la restaurantul Felice, alături de prietenii lor, Anne Hathaway şi Adam Shulman. Modelul de 35 de ani şi actorul de 46 de ani nu au răspuns până acum interpelărilor presei despre împăcarea lor - dar unul dintre prietenii lor a declarat pentru Daily Mail că cei doi sunt doar nişte părinţi foarte apropiaţi, care fac totul pentru fiica lor, dar nu s-au împăcat.
Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările