News

Brandon din Beverly Hills 90210, trădat de alcool şi acaparat de riduri. Cât s-a schimbat Jason Priestley

Brandon din Beverly Hills 90210, trădat de alcool şi acaparat de riduri. Cât s-a schimbat Jason Priestley camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cine nu avea în anii '90 un poster cu Jason Priestley în cameră? Baiatul cuminte din Beverly Hills 90210, cu faţă blandă şi ochi iertători ca marea, care îşi proteja necondiţionat sora, făcea senzaţie în serial, dar trezea trăiri intense şi în sufletul adolescentelor din întreaga lume.

Astăzi, la 49 de ani, Jason nu mai are nimic din bărbatul şarmant de altădată. Actorul care figura în mai toate topurile care contabilizau frumuseţea în urmă cu 20 de ani s-a schimbat radical după ce s-a lăsat pradă anumitor vicii. Jason e plin de riduri, are faţa umflată,iar ochii lui sclipitori sunt astăzi vlăguiţi.

Priestley nu a avut o viaţă uşoară, ba chiar a trecut pe lângă moarte de mai multe ori, dar a reuşit să o depăşească. În 1999, a scăpat cu viaţă dintr-un accident auto produs chiar de el. Actorul se afla sub influenţa alcoolului când a apasat pedala de acceleraţie mai mult decât trebuia. Câţiva ani mai târziu a părăsit pista în timpul unei curse cu maşini la circuitul Kentucky.

A ajuns la spital cu fracturi la nivelul coloanei vertebrale şi la cap, dar a scăpat în mod miraculos. .Dramele prin care au trecut nu s-au oprit însă aici. În 2015, actorul era aruncat de calul alături de care filma. A avut numeroase contuzii, dar a scăpat cu bine şi de această dată.

Cu toate astea, familia l-a susţinut întotdeauna. Jason este căsătorit cu Naomi Lowde , iar împreună au doi copii, Ava Veronica şi Dashiell Orson.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările