News

Brandon din Beverly Hills 90210, un rebel fără cauză în viaţa reală: lupta lui Jason Priestley cu alcoolul şi iubirea pierdută. Cum şi-a cunoscut actorul cea de a doua soţie

Brandon din Beverly Hills 90210, un rebel fără cauză în viaţa reală: lupta lui Jason Priestley cu alcoolul şi iubirea pierdută. Cum şi-a cunoscut actorul cea de a doua soţie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cine şi-ar  fi imaginat că baiatul cuminte din Beverly Hills 90210, care avea un cuvânt bun pentru toţi din jur şi  îşi proteja necondiţionat sora, va deveni un rebel fără cauză în viaţa reală. Pe Jason Priestley, faima pare că l-a făcut să îşi piardă minţile, altfel nu ne explicăm derapejele  care au urmat şi care l-au adus aproape de prăpastie.

Jason şi-a început cariera făcând reclame de televiziune, iar mai târziu a apărut în mai multe seriale TV precum „Airwolf”, „21 Jump Street” şi „ Sora Kate, „unde a jucat roluri minore. Rolul lui Brandon Walsh din "Beverly Hills, 90210" i-a adus însă consacrarea. Cu toate astea, viaţa lui nu a fost una uşoară, pentru că faima l-a împrietenit cu drogurile şi alcoolul.

Jason recunoaşte că „fuma şi se îmbăta înainte de fiecare interviu pe care îl dădea în presă, ca şi cum ar fi vrut să demonstreze că nu are nimic în comun cu Brandon cel sfânt din celebrul serial dedicat adolescenţilor.

În 1998, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, a intrat cu Porsche-ul într-un stâlp. Atunci i s-a suspendat permisul pentru un an şi i s-a ordonat să meargă la reabilitare.

Câţiva ani mai târziu a încercat o schimbare în carieră. A vrut să devină şofer de curse, dar în 2002 a suferit un accident care i-a fost aproape fatal. Potrivit actorului, s-a ales cu două picioare rupte, cu spatele plin de lovituri şi cu nasul fracturat.

Urmările nu au întârziat însă să apară. Astăzi, la 51de ani, Jason nu mai are nimic din bărbatul fermecător de altădată. Actorul pare că a ieşit puţin şifonat din lupta cu anumite dependenţe. Jason are faţa acoperită de riduri, iar ochii lui de culoarea mării şi-au pierdut strălucirea.

„Când eşti tânăr aşa, te simţi ca un hamster pe roată. Tot ce faci este să roteşti acea roată şi lumea e a ta ”, spune Priestley. „Ai o grămadă de oameni care vă îţi spun cât de grozav eşti, aşa că este foarte uşor să începi să crezi asta după un timp”.

„Este un drum greu de păstrat”, a adăugat Priestley. "Nu e uşor. Chiar trebuie să ai un puternic sentiment de sine. Chiar trebuie să crezi în tine. Cred că multe lucruri care încep cu drogurile, băutura, provin din îndoiala de sine, care începe să se strecoare treptat. „Oh, sunt o întâmplare”. Iar asta trece cu droguri şi alcool”.

Privind în urmă, Priestley admite că, de multe ori, singurătatea l-a dărmat. În timp ce mama sa, care a fost dansatoare şi cântăreaţă, l-a ajutat să-şi înceapă cariera timpurie, el mărturiseşte că familia  nu i-a rămas  aproape mai târziu, dar nici agenţii care îl ajutaseră la început.„Am fost lăsat pe cont propriu de familia.  Privind în urmă, sunt îngrozit că toată lumea m-a lăsat complet singur. Nimeni nu era acolo pentru mine. Am făcut totul de unul singur. ”

„Familia mea nu a câştigat niciun ban de la mine, aşa că nu mă mir că nu a fost prin preajmă”, a adăugat Priestley, „dar nici echipa mea, nici agenţii mei nu au fost acolo. Nu m-au abandonat, dar n-am auzit de ei pentru o vreme. ”

În anii care au urmat, talentatul actor a participat şi a regizat mai multe producţii de televiziune şi filme. Chiar dacă este pasionat de munca sa, starul este, de asemenea, un om de familie  căruia îi place să petreacă timp cu soţia şi cei doi copii. 

La 2 februarie 1999, Jason Priestley şi-a luat rămas bun de la burlăcie. Actorul a schimbat  jurămintele cu Ashlee Peterson într-o ceremonie privată,  pe un iaht din Miami. 

La doar cinci luni de la căsătorie, au început apară zvonuri că faimosul cuplul se confruntă cu probleme, asta după ce vedeta TV şi-a scos casa la vânzare. Cei doi au respins afirmaţiile, spunând că au nevoie doar de mai mult spaţiu. 

Mai târziu în acel an, Jason şi Ashlee au ajuns la divorţ. Ruptura s-a produs la aproape zece luni de la nuntă.

În 2000, Priestley şi-a întâlnit adevărata dragoste, pe  Naomi, la Londra, în timp ce aştepta aştepta schimbarea semaforului la o trecere de pietoni. La acea vreme, Naomi tocmai absolvise Universitatea  şi avea o licenţă în Arte Plastice. Ce doi au devenit de nedespărţit. După ce şi-a terminat treaba în Anglia, Naomi a făcut pasul îndrăzneţ şi s-a mutat cu el înapoi la New York.

Cariera lui Priestley a făcut-o să călătorească mult şi, în încercarea de a rămâne aproape de bărbatul ei, Naomi a decis să facă o schimbare în carieră, aşa s-a născut pasiunea pentru machiaj.

Soţia lui Jason Priestley, Naomi Lowde-Priestley, s-a înscris la Şcoala de machiaj din Toronto, iar şase luni mai târziu a absolvit-o..

Pe 14 mai 2005, Jason şi Naomi s-au căsătorit  în Bahamas, la un eveniment cu adevărat elegant, la care au participat peste 120 de invitaţi. 

Nunta lui Priestley a servit, de asemenea, ca o reuniune pentru foştii săi colegi din Beverly Hills "90210", inclusiv pentru Tori Spelling, Jennie Garth şi Ian Ziering.

Jason Priestley şi soţia sa Naomi sunt căsătoriţi de 16 ani şi au împreună doi copii, Ava Veronica şi Dashiell.

Cuplul şi-a  întâmplinat primul copil,pe Ava Veronica, în mai 2005. Mai târziu, în 2007, cei doi au anunţat naşterea celui de-al doilea copil, fiul Dashiell. În 2019, în timpul unui interviu, întrebat despre care ar fi cele mai bune sfaturi pe care şi le-ar fi dat în urmă cu 10 ani, actorul a mărturisit. „ Să încetinesc şi să mă bucur de fiecare moment”.

 

Comentarii

Modifică Setările