Gossip

Brangelina: Nunta anului va avea loc la vară?

Nunta mult aşteptată dintre Brad şi Angelina va avea loc, în sfârşit! Se pare că celebrul cuplu a reuşit să-şi rezolve problemele care au dus la anularea planurilor anterioare de căsătorie.

Mai mult de atât, cei doi au scăpat câteva detalii despre marele eveniment, prinse repede din zbor de revista OK! America. Este posibil ca nunta celor doi să aibă loc vara aceasta, ori la castelul lor de 60 de milioane de dolari din Franţa, ori în Springfield, Missouri, acolo unde locuieşte familia lui Brad.

Pe lista invitaţilor se află, desigur, cei mai faimoşi oameni de la Hollywood, dar şi membri ai familiei celor doi, precum tatăl Angelinei, Jon Voight, fratele său, James Haven, şi părinţii şi fratele lui Brad, Doug.

Comentarii

Articole asemănătoare

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Gossip

Kim Kardashian pune presiune pe Kanye West

Prea mult romantism strică. Cel puţin acest lucru este valabil în cazul starletei Kim Kardashian. Deşi conştientă de tendinţa sa

Gossip

Prinţesa Diana trebuia să joace în „Bodyguard 2“?

Se pare că una dintre ambiţiile Prinţesei Diana, pe care nu a mai ajuns să o vadă devenită realitate, a fost aceea de-a juca în filme.

Gossip

Bobbi Kristina vrea să joace rolul lui Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown vrea să interpreteze rolul mamei sale în filmul biografic despre viaţa regretatei Whitney Houston. Asta deşi Rihanna, cu puţin timp în urmă

Gossip

Miley Cyrus se înfometează?

Miley Cyrus a început să-şi îngrijoreze fanii cu silueta din ce în ce mai subţirică afişată în ultimul timp. Cu toate acestea, vedeta infirmă zvonurile privitoare

Gossip

Lindsay Lohan a bătut o femeie într-un club

După ce a ajuns cu bine la finalul regimului de libertate condiţionată care i-a fost impus în urma unei arestări din 2007, Lindsay Lohan o comite din nou.

Gossip

Prinţul Harry, cinstit cu palincă de prune

Venit în România de vineri, Prinţul Harry a gustat din bunătăţile tradiţionale româneşti. Prinţul cel roşcovan s-a întâlnit luni după-amiază cu primarul oraşului

Gossip

De ce a bătut-o Chris Brown pe Rihanna?

La trei ani de la incidentul violent petrecut între Rihanna şi iubitul său de atunci, Chris Brown, aflăm în sfârşit motivul acelei teribile întâmplări.

Cele mai reuşite figuri de ceară

News

Cele mai reuşite figuri de ceară

N-ai şanse să vezi pe viu celebrităţile de la Hollywood? Există oricând metoda compensatorie: Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds. Iată exponatele!