News

Brigitte Bardot:"Nimeni nu poate juca rolul meu"

Brigitte Bardot se opune realizării unui film inspirat din viaţa şi cariera ei, în care rolul său ar urma să fie interpretat de actriţa Jaime King.

"Un film despre mine, fără ca eu să fiu prevenită şi fără să îmi dau acordul asupra persoanei care va interpreta rolul meu? Nu sunt de acord cu aşa ceva", a declarat actriţa franceză pentru postul de radio Europe 1.
"Nu am auzit despre acest proiect şi nu se pune problema de a se face un film despre mine fără ca eu să îmi dau acordul", a precizat Bardot. Actriţa a fost întrebată de jurnaliştii francezi despre zvonurile apărute în presa americană referitoare la intenţia producătorului şi regizorului american Kyle Newman de a filma un lungmetraj despre viaţa ei. Potrivit aceloraşi zvonuri, rolul principal va fi interpretat de soţia cineastului, actriţa Jaime King. BB consideră că nicio actriţă nu va putea să interpreteze rolul ei.

"Nimeni nu poate, nu există niciuna care ar putea să joace acest rol", a declarat Brigitte Bardot, considerând că ceea ce le lipseşte tinerelor actriţe franceze este personalitatea BB. "Ele au personalitatea lor, însă nu o au pe a mea".