Vedete

Brigitte, exasperată după ce a slăbit 10 kg la „Ferma“: „Aveam fundul mare când am ajuns aici. M-am nenorocit“

Brigitte, exasperată după ce a slăbit 10 kg la „Ferma“: „Aveam fundul mare când am ajuns aici. M-am nenorocit“

La sfârşitul lunii ianuarie, la Pro TV debuta „Ferma“, emisiune ce a devenit rapid lider de audienţă şi în cadrul căreia au fost difuzate inclusiv cadre şi dialoguri interzise minorilor.

Printre vedetele feminine care ţin publicul lipit de ecranul televizorului se află şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase. Comportamentul ei care se schimbă de la o ediţie la alta a emisiunii a atras atenţia de la început, iar printre certurile pe care le are cu diferiţi concurenţi au apărut mai nou şi critici pe care şi le aduce singură.

În cea mai recentă ediţie „Ferma“, Brigitte a dezvăluit că, în cele aproximativ două luni de când se află în emisiune, a slăbit aproximativ 10 kilograme.

„Eu cred că am slăbit şi din silicon, nu mai am fund deloc. Mor de ciudă. Nu mai am fund deloc. A dispărut. Să mor eu, sunt plată aproape. Mi-e foame în fiecare zi. Cred că am slăbit şi de la silicoanele din fund. Am zis că nu mai am nici măcar fund. Aveam fundul mare când am ajuns aici. M-am nenorocit. Uite ce mic e. Nu pot să cred. Muncesc la sală două ore pe zi, dar când am văzut că nu iese ce vreau eu la sală, am plătit 10.000 de euro“, a spus Brigitte.

Modifică Setările