News

Brigitte Macron (64), super sexy la Palatul Elysee. În ce ţinute festive şi-a întâmpinat oaspeţii

Brigitte Macron (64), super sexy la Palatul Elysee. În ce ţinute festive şi-a întâmpinat oaspeţii

O fi ea una dintre cele mai în vârstă Prime Doamne, dar atunci când vine vorba de vestimentaţie, nu se dă în lături de la a purta rochii scurte, haine în culori puternice şi creaţii cu croiuri îndrăzneţe. Alături de Maria Teresa, Mare Ducesă de Luxemburg. Brigitte Macron şi soţul său, preşedintele francez Emmanuel Macron, au fost gazde la Palatul Elysee pentru Henric, Mare Duce de Luxemburg şi soţia sa, Maria Teresa, Mare Ducesă de Luxemburg. După ce a impresonat cu ţinutele purtat în timpul vizitei oficiale de patru zile din India, Prima Doamnă a Franţei a arătat fashion şi extrem de sexy în postura de gazdă, la Paris. A arătat fashion într-o rochie albastru regal. Brigitte Macron a adus eleganţa unei regalităţi pe covorul roşu, alături de ea fiind soţul său, Emmanuel. A arătat stilat într-o rochie midi în culoare albastru regal. Şi-a asortat ţinuta cu o pereche de pantofi stiletto în aceeaşi nuanţă, iar rochia a avut un detaliu inedit, o bandă din piele neagră în talie.

Un mod îndrăzneţ pentru Brigitte de a ieşi în evidenţă, mai ales că se întâlnea cu nişte oameni cu sânge albastru. La cei 64 de ani ai săi, soţia preşedintelui francez a arătat cool şi cu această alegere vestimentară a reuşit să surprindă publicul şi să-şi pună în valoare calităţile fizice, picioarele lungi şi talia de viespe. Este cu 3 ani mai în vârstă decât invitata sa, Maria Teresa (61), dar a fost cu singuranţă cu mult mai atrăgătoare, ţinuta reprezentând un avantaj pentru ea.

Louis Vuitton a fost alegerea perfectă pentru acest eveniment, fiind unul dintre designerii favoriţi ai primei femei din stat. Iar dacă la întâlnirea din timpul zilei a fost sexy, seara a fost de o eleganţă rară. A schimbat rochia midi cu una lungă, de data aceasta albă. A purtat o rochie încântătoare din mătase cu un detaliu auriu în jurul decolteului, de altfel detaliul care a dat mai mult rafinament. Ţinuta a fost completată cu succes de o pereche de pantofi stiletto, nude, încălţăminte cu detalii metalice aplicate pe vârf.

Foto: Getty Images