News

Brigitte Macron a îndrăznit şi a câştigat cu această ţinută colorată

Brigitte Macron a îndrăznit şi a câştigat cu această ţinută colorată

(L-R) Amelie Derbaudrenghien, partner of Belgian prime minister, Maria Teresa, Grand Duchess of Luxembourg, Brigitte Macron, wife of the French president, and Gauthier Destenay, husband of Luxembourg's prime minister, pose in Luxembourg on August 29, 2017. Photo by Ludovic Marin/Pool/ABACAPRESS.COM

Până acum, soţia în vârstă de 64 de ani a preşedintelui francez Emmanuel Macron n-a primit chiar cele mai mari note în materie de stil, deşi ai zice că franţuzoaicele au bunul gust în sânge.

Ei bine, ţinuta afişată de Brigitte Macron pe 29 august, la întâlnirea cu Marea Ducesă de Luxembourg Maria Teresa, a fost, de data aceasta, una deosebit de şic.

Brigitte Macron, alături de oficiali din Luxembourg

Chiar dacă Prima Doamnă a Franţei a păstrat lungimea mini pentru rochia aleasă la vizita unui muzeu de artă contemporană din Luxembourg, croiala retro a rochiei, precum şi nuanţa superbă de somon au fost elementele care au făcut din ţinuta franţuzoaicei una deosebit de reuşită.

Franţuzoaica de 64 de ani a purtat o ţinută retro
Şi coafura doamnei a fost foarte şic

Ne plac şi pantofii nude asortaţi la această rochie, dar şi coafura fresh a lui Brigitte, care o fac pe soţia lui Macron să pară mult mai tânără decât vârsta afişată în buletin.

Nouă ne place această alegere vestimentară a lui Brigitte. O bilă albă pentru acoperirea umerilor, care, de la o anumită vârstă, nu mai arată chiar foarte atractiv.

Foto: hepta