News

Brigitte Macron, apariţie banală la un eveniment oficial

Brigitte Macron, apariţie banală la un eveniment oficial

French President Emmanuel Macron's wife Brigitte Macron and IOC President Germany's Thomas Bach's wife Claudia Bach (R) in Lausanne, Switzerland, on July 10, 2017, during an International Olympic Committee (IOC) event. Members of the International Olympic Committee (IOC) will hold an extraordinary session after presentations by the campaign teams for Los Angeles and Paris, battling for the right to succeed 2020 hosts Tokyo and stage the Games in seven years’ time. Photo by Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM

Prima Doamnă a Franţei s-a întâlnit, ieri, cu soţia Preşedintelui  Comitetului Olimpic Internaţional, Claudia Bach, iar confruntarea blondelor a fost una plictisitoare din punct de vedere vestimentar. Spre mirarea tuturor, Brigitte nu a fost cea mai sexy de la eveniment, ci a ales să se îmbrace din cap până în picioare, spre deosebire de soţia lui Thomas Bach, care a optat pentru o rochie albă. Două apariţii şterse, la un eveniment oficial.

Are 40 de ani, dar nu este o concurentă de temut pentru Brigitte Macron, cu mult mai în vârstă decât ea. Claudia Bach nu este cea mai sexy soţie de oficial, dar, cu siguranţă, a purtat haine mai îndrăzneţe ca Birigitte la evenimentul de ieri din Louisiana, Suedia.  Soţii lor s-au întâlnit pentru o sesiune extraordinară de prezentări în legtură cu Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, iar cele două doamne au concurat la nivel stilistic. Este diferenţă de 24 de ani între cele două, căci una are 40 de ani, iar cealaltă 64, însă acest lucru nu a fost vizibil. Nu au fost sexy, ci au purtat haine banale, decente, care au respectat protocolul, dar nu au impresionat. Dacă Melania Trump este un fashion icon printre soţiile de preşedinţi, dar şi printre cele ale unor oameni politici de top, Brigitte nu a surprins de data aceasta, nici mai tânăra sa parteneră de discuţii de la acest eveniment.

Macron a purtat o pereche de pantaloni slim şi un sacou negru, la care a asortat pantofii cu toc cui, cu imprimeu de şarpe, şi o bluză albă din mătase, piese pe care le-a purtat şi la prezentarea Dior de săptămâna trecută. Şi pentru a completa ţinuta, şi-a luat o geantă cu baretă pe umăr, total nepotrivită pentru această ocazie. În schimb, Claudia Bach a purtat o rochie albă, office, asortată cu o pereche de pantofi şi o geantă ivory. Cele două doamne au fost total lipsite de inspiraţie, chiar dacă Claudia a arătat mai multă piele în rochia cu mânecă scurtă, cu lungimea până la genunchi.

Foto: Hepta