Fashion

Brigitte Macron, apariţie sexy la un eveniment recent! Cum vede presa franceză această ţinută a Primei-Doamne?

Brigitte Macron, apariţie sexy la un eveniment recent! Cum vede presa franceză această ţinută a Primei-Doamne?

Prima-Doamnă a Franţei este total diferită de precesoarele sale. Are aspiraţii diferite, postură total inedită şi stil vestimentar atipic chiar şi vizavi de celelalte Prime-Doamne actuale ale lumii. La cel mai recent eveniment public, Brigitte Macron a profitat din nou de ocazie pentru a se impune drept o ”altfel de Primă-Doamnă”, iar presa franceză se arată încântată! Au participat la un eveniment cu ocazia Zilei Internaţionale a combaterii violenţei contra femeilor Emmanuel şi Brigitte Macron au fost prezenţi, weekendul trecut, la un eveniment public organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a combaterii violenţei contra femeilor, în cadrul căruia Preşedintele Franţei a susţinut un plan ambiţios de a combatere a sexismului şi a violenţei contra femeilor. "Cultura şi mentalităţile trebuie schimbate. Majoritatea crimelor se derulează în sânul familiei sau în anturajul victimei: un tată, un unchi, un văr sau un patron, tot atâţia oameni greu de denunţat" a reamintit în preambul Emmanuel Macron.

Nici soţia sa, Prima Doamnă a Franţei, nu s-a arătat indiferentă vizavi de această cauză. Pe lângă discursuri puternice şi susţinerea soţului ei la astfel de evenimente, Brigitte a vrut să transmită un mesaj prin stilul vestimentar abordat. Ea a îmbrăcat un outfit cu influenţe masculine, pe care presa franceză l-a remarcat de îndată. ”Brigitte Macron şi look-ul său masculin-feminin în lupta împotriva violenţei faţă de femei” sau ”Brigitte Macron, o Primă-Doamnă cu un look cu adevărat modern, inspirat de lupta contra violenţei vizavi de femei”, au fost câteva dintre exprimările des întâlnite în presa franceză.

Lara Hariri Al Azem, Emmanuel Macron, Abdelaziz Hariri, Lulwa Hariri, şi Brigitte Macron

Ce-i drept, Prima-Doamnă a Franţei a abordat la acest eveniment un outfit cu adevărat stylish, compus dintr-o pereche de skinny jeans, o jachetă cu revere din piele, o cămaşă pe care a purtat-o descheiată la gât şi botine foarte înalte, asortate. Un look care a transmis putere, încredere în sine, dar şi eleganţă şi rafinament.