News

Brigitte Macron despre Melania Trump: ”Nu are voie nici să deschidă un geam la Casa Alba”

Brigitte Macron despre Melania Trump: ”Nu are voie nici să deschidă un geam la Casa Alba”

Odată întoarsă din vizita de stat de la Washington, prima-doamnă a Franţei este pusă pe dezvăluiri. Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, a făcut mai multe mărturisiri cel puţin şocante despre omoloaga sa de la Casa Albă. Melania, captivă la Casa Albă? A petrecut timp de câteva zile pe sol american, iar odată întoarsă în ţara ei Brigitte Macron a povestit cum stau lucrurile la Casa Albă şi cum trăieşte prima-doamnă a Americii, controversata Melania Trump. Dezinvoltă  şi sinceră, prima-doamnă a Franţei a relatat că omoaga sa de peste Ocean duce o viaţă ”ca-ntr-o colivie”, neavând libertatea de a face prea multe lucruri.

Vorbindu-le celor de la Le Monde, Macron (65) a dezvăluit că Melania I s-ar fi plâns în cele trei zile de vizită oficială că viaţa ei este foarte restrictivă şi că ”nu poate face nimic”. ”Nu poate nici să deschidă o ferească la Casa Albă. Nu poate merge afară. Ea e mult mai constrânsă decât sunt eu. Eu ies zi de zi prin Paris”, a declarat Brigitte Macron despre Melania Trump.

Brigitte: ”Melania nu poate să iasă afară”

Portretizând-o, Brigitte a avut, însă, numai cuvinte de laudă pentru omoloaga sa. Brigitte a descris-o pe Melania ca fiind o persoană ”foarte amuzantă, amabilă, cuceritoare, inteligentă şi foarte deschisă”. ”Avem acelaşi simţ al umorului. Am râs foarte mult împreună. (…) Totul este interpretat şi reinterpretat. Ea e cineva cu o personalitate foarte puternică şi lucrează din greu să ascundă asta. Râde cu uşurinţă, la orice, dar încearcă să nu arate asta”, a mai comentat prima-doamnă a Franţei pe baza atitudinii afişate de la Melania Trump în timpul apariţiilor publice.

Amintim că săptămâna trecută, preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte Macron, au fost timp de trei zile în prima lor vizită de stat în Statele Unite ale Americii. Cei doi au fost primiţi cu braţele deschise de către preşedintele american Donald Trump şi soţia sa, Melania Trump.

Modifică Setările