News

Brigitte Macron, duel vestimentar cu soţia premierului israelian

Brigitte Macron, duel vestimentar cu soţia premierului israelian

French President Emmanuel Macron (R), his wife Brigitte Macron (2nd R), Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu (L) and his wife Sara Netanyahu (2nd L) pose during the unveiling ceremony at the Grand Palais of the exhibition "[email protected]", on the opening day of the France-Israel season event in Paris, on June 5, 2018. Photo by ELIOT BLONDET/ABACAPRESS.COM

De câte ori se întâmplă un eveniment din acesta oficial, care îi are în centru pe preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia lui, Brigitte Macron, noi avem prilejul de a admira alegerea vestimentară a doamnei. Soţii Macron şi soţii Netanyahu E drept că, uneori, franţuzoaica mai şi greşeşte, din dorinţa de a fi ultra şic şi de a purta ţinute tinereşti, dar aici n-a fost cazul.

Soţii Macron s-au întâlnit, ieri, cu perechea israeliană Benjamin şi Sara Netanyahu la expoziţia "[email protected]", organizată la Grand Palais din Paris, cu ocazia evenimentului cultural Franţa-Israel.

Cu această ocazie, Prima Doamnă în vârstă de 65 de ani a purtat o rochie mini bluemarin, cu mâneci lungi şi cu nastuir mari aplicaţi într-o parte.

O alegere vestimentară care a fost mai potrivită decât altele şi asta deoarece lungimea rochiei nu a fost excesiv de scurtă, iar mânecile lungi au ascuns braţele peste care vârsta a lăsat semne.

O ţinută mult mai şic, oricum, decât cea a soţiei premierului israelian.

Foto: hepta

Modifică Setările