Red Carpet

Brigitte Macron, Melania Trump sau Charlene de Monaco? Cine s-a îmbrăcat cel mai potrivit de Ziua Armistiţiului?

Brigitte Macron, Melania Trump sau Charlene de Monaco? Cine s-a îmbrăcat cel mai potrivit de Ziua Armistiţiului?

Ieri, de Ziua Armistiţiului, Parisul a găzduit toată floarea politicienilor lumii la ceremonia internaţională prilejuită de împlinirea a 100 de ani de la acest moment cheie din cadrul Primului Război Mondial. 

Şi pentru că totul s-a întâmplat la Paris, evident că toţi ochii au fost pe gazda de onoare, şi anume doamna Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, şi pe duelul vestimentar al acesteia cu invitata de onoare, Melania Trump.

În vârstă de 65 de ani, Brigitte Macron a primit-o pe Melania (48) şi pe celelalte soţii de politicieni la un prânz la Palatul Versailles, acolo unde aceste doamne elegante au făcut şi o serie de fotografii oficiale.

Prima Doamnă a Americii a fost mai mult decât discretă în rochia ei midi gri, cu fustă plisată, o ţinută mai degrabă bătrânicoasă pentru ceea ce poate purta, de obicei, soţia lui Trump.

Mult mai şic a fost Brigitte, care a asortat un taior kaki cu tăietură feminină la o pereche de pantaloni negri ţigaretă.

Însă cea care a câştigat bătălia stilistică a zilei a fost Charlene de Monaco, soţia Prinţului Albert, cu o eleganţă care duce aminte de Grace Kelly.

O haină pepit şi midi peste o pereche de pantaloni largi şi o coafură retro cu un machiaj în ton au făcut din prinţesa de 40 de ani cea mai stylish apariţie a zilei. 

Foto: Profimedia

Modifică Setările