News

Brigitte Năstase a dat tot din casă VIDEO

Brigitte Năstase a dat tot din casă VIDEO

Ieri, soţia lui Ilie Năstase a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul a două emisiuni televizate. Brigitte şi Ilie Năstase Invitată în platoul Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir, Brigitte Năstase a acceptat să răspundă la cele mai indiscrete întrebări. Despre operaţiile estetice, soţia lui Ilie Năstase a spus că „Nu le-am numărat, dar atâtea câte a fost necesar că să arăt aşa cum mi-am dorit că să-l pot satisface pe soţul meu cât să fiu singură sa femeie. Ilie are câteva îmbunătăţiri, câteva injecţii de botox şi nişte mici injecţii cu acid hialuronic“.

Despre cât de aproape a fost de divorţ, Brigitte a spus că „Mi-am dorit foarte mult să fiu soţia lui, plus că religia mea interzice divorţul. Eu după divorţul de al doilea soţ am trecut la penticostali şi consider că doar Domnul Iisus este cel care nu greşeşte, iar Ilie e un om supus greşelii. Nu cred că şi-a dorit niciodată să divorţeze. Cred că de fiecare dată soţiile şi-au dorit divorţul. El e un tip foarte stabil care nu şi-a dorit niciodată să divorţeze de niciuna dintre soţiile lui“.

Brigitte Nastase Teo Show

Întrebată dacă şi-a dorit un copil cu Ilie Năstase, cea de-a patra soţie a fostei glorii a tenisului românesc a recunoscut că: „A fost o vreme când mi-am dorit, dar copiii se cresc greu. Mai bine să păzeşti o turmă de iepuri decât să ai grijă de băiatul meu. Am hotărât să avem grijă de copiii pe care îi avem“.

Cine se ocupă cu finanţele în casa lor? „Ilie mi-a dat un card cu un cont comun încă de la începutul relaţiei. Eu sunt persoană care gestionează banii în casă, iar atunci când am nevoie de piese de rezistenţă mi le cumpăr singură, în afară de câteva genţi pe care doar Ilie mi le poate lua“.

Cât priveşte viaţa sexuală, Brigitte şi-ar acorda „pe o scară de la 1 la 10, 12“.

Nu-i plac femeile „care acceptă să fie călcate in picioare şi nici bărbaţii care lovesc femeile.

Brigitte Năstase a fost la fel de sinceră şi când a fost întrebată dacă Ilie a înşelat-o. „Este de notorietate faptul. Cu câteva zile înainte de nunta noastră primea mesaje de iubire de la o tipă. Am înţeles că am fost atunci înşelată, dar de atunci nu s-a mai întâmplat“.