News

Brigitte Năstase a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre căsnicia ei

Brigitte Năstase a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre căsnicia ei

Brigitte şi Ilie Năstase

Un subiect delicat, despre care soţia lui Ilie Năstase a vorbit deschis la o zi după megapetrecerea ei de 40 de ani. Brigitte şi Ilie Năstase Marţi seară, Brigitte Năstase a sărbătorit cu mare fast schimbarea prefixului, dar invitaţii n-au putut să nu remarce că între ea şi Ilie Năstase există o tensiune tot mai mare. Schimbul de replici, apropouri, împunsăturile, toate dovedesc că Brigitte încă nu i-a iertat soţului ei infidelitatea.

Invitată ieri în platoul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars, aceasta a făcut mărturisiri înduioşătoare.

"Sentimentele îmi lipsesc. A fost un an destul greu, destul de încercat din punct de vedere moral, dar şi fizic, am fost foarte bolnavă. Acum că am trecut cu bine peste toate bolile pe care mi-am închipuit că le-aş fi putut avea şi că am trecut peste această încercare, mi-am dat seama că viaţa este foarte scurtă. Astăzi poţi să fii, iar mâine se întâmplă o chestie şi nu mai eşti. Şi mi-am dat seama că ultimii ani din viaţa mea i-am petrecut doar dorin să fac ceva, să muncesc, să-mi construiesc anumite business-uri, să am o situaţie materială, pentru că nu-mi place să cerşesc nici măcar o poşetă soţului meu. (...) Nu-mi permit să-i cer bani soţului meu nici pentru copii. Aşa că am muncit, am muncit şi am muncit", a spus Brigitte Năstase la Antena Stars.

"El m-a dezamăgit în urmă cu trei ani, prima dată. S-a întâmplat şi a doua oară... Oricum, n-o să existe şi o a treia oară - asta o spun eu cert! În sufletul meu este o gaură, un hău pe care vreau să-l umplu. O să încerc să fiu fericită. O să încerc să primesc din partea partenerului mai mult suflet... Eu, în momentul de faţă, consider că n-am deloc. Nu mai simt sentimente, trăiesc ca o legumă (mai ales din cauza problemelor pe care le-am avut cu el), m-am ancorat în muncă şi mi-am făcut un target. Pentru că, dacă mă voi despărţi de el, vreau să fiu o persoană care să n-o ia iar de la zero, pentru că au fost momente în viaţă în care am luat-o de la zero. Şi mi-am dat seama că viaţa e atât de scurtă, iar eu nu m-am bucurat de viaţă!", a concluzionat ea.

Modifică Setările