Vedete

Brigitte Năstase s-a despărţit de iubit? Uite cum s-a dat de gol la Măruţă VIDEO

Brigitte Năstase s-a despărţit de iubit? Uite cum s-a dat de gol la Măruţă VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nici nu s-a logodit bine, că a fost văzută singură şi fără inelul de logodnă. "Este un nou început", susţine fosta nevastă a lui Ilie Năstase.

Brigitte Năstase (41) poza fericită, în urmă cu o lună, alături de iubitul ei, Cornel Oană (34). Şi, în interviul acordat revistei OK, părea că cei doi se îndreaptă, fără nicio ezitare, către altar. Iată însă că, după Sărbătorile petrecute la schi, Brigitte a început anul singură. Au dat-o de gol atât lipsa inelului de logodnă de pe deget, cât şi ştergerea  de pe Instagram a fotografiilor în care apărea cu Cornel.

Cel care a sesizat primul aceste lucruri a fost Cătălin Măruţă, care a avut-o invitată în platou odată cu ceilalţi concurenţi ai noului sezon "Ferma vedetelor". "Brigitte, tocmai începusei o poveste de dragoste...Crezi că o să mai reziste relaţia ta după experienţa asta cu "Ferma"?", a început Cătălin Măruţă să abordeze subiectul. "Mie îmi place să am o relaţie frumoasă de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie îmi plac începuturile şi consider că cel mai mare şi mai important este acest început", a replicat ea.

"De fapt, trebuie să aflăm ceva, tu nu mai... Mai eraţi împreună sau nu?", aîntrebat-o Cătălin Măruţă. Iar răspunsul lui Brigitte a fost cu subînţeles: "Bip!". "Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această "Fermă" şi doar atât pot să spun."

Măruţă a insistat: "Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminaz?". Brigitte: "Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început." (video, de la minutul 10:00)

Modifică Setările