Vedete

Brigitte Pastramă are probleme cu fiul său. A ajuns şi la Poliţie: "Mi-a distrus maşina"

Brigitte Pastramă are probleme cu fiul său. A ajuns şi la Poliţie: "Mi-a distrus maşina" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Probleme pentru Brigitte Pastramă. Vedeta a anunţat că trece prin momente dificile, chiar a ajuns şi la spital. După spusele ei, se pare că nu există deloc înţelegere în relaţia cu fiul Robert, ba chiar a intervenit şi Poliţia. 

Brigitte Pastramă a ajuns zilele trecute la Poliţie. Mulţi nu au ştiut ce se întâmplă în viaţa vedetei şi au crezut că este vorba despre vreo agresiune sau alte speculaţii nefondate. Chiar ea a mărturisit, a spus ce s-a întâmplat. Relaţia sa cu fiul Robert nu este una tocmai bună, ba chiar tânărul i-ar fi luat maşina din curte şi i-ar fi distrus-o. 

Tot el a făcut o petrecere cu prietenii în casă, fără acordul mamei. Se pare că ar fi distrus locuinţa: 

"Cred că cel mai important este adevărul despre ceea ce s a întâmplat în realitate. Ieri în jurul orei 8.30 am coborât în bucătărie, pentru a bea cafeaua. M-am uitat stupefiată prin casă şi era un dezastru total. Am ascultat mai atentă şi am auzit zumzet de multe glasuri, şi mi-am dat seama că în casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica şi am început să urlu la Florin, care era la toaletă🤦🏻‍♀️.

De pe scări au început să coboare mai mulţi indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urat mod posibil... În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal şi am întrebat dacă îl cunosc pe fiul meu. Am pus mâna pe telefon să sun poliţia şi unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin şi l-a imobilizat.

Eu am sunat la 112, prima dată. Apoi unul a întrebat: A ta era maşină aia albastră? Am ieşit afară şi nu mai era maşina! Am sunat din nou la 112, am început să plâng şi să urlu deoarece mă aflăm într-un coşmar. Indivizii s-au aşezat pe scaune, trei dintre ei au fugit afară, cred că au sărit gardul de lemn din lateralul casei, şi au mai rămas un băiat şi o faţă care au sunat la Robi. Robi a apărut după 10 minute , cu maşina tractată, deoarece era distrusă... A venit poliţia, şi încă nu am aflat ce s-a întâmplat în toiul nopţii, când noi dormeam.

PS: Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital... Câtă durere e în sufletul unei mame singure, care munceşte până la epuizare să îşi plătească creditele, care atunci când se trezeşte o doare carnea pe ea de oboseală şi surmenare, şi care ajunge batjocorită şi umilită de nişte indivizi primiţi de “prietenii” fiului, agresată şi verbal şi fizic când încearcă să înţeleagă de ce au ajuns acele persoane în casă ei...şi mai îi este distrusă şi maşina firmei la care încă mai plăteşte rate!"

Foto: Facebook

Modifică Setările