News

Brigitte şi Emmanuel Macron au cel mai sexy bodyguard. Cum arată bărbatul care veghează la siguranţa lor!

Brigitte şi Emmanuel Macron au cel mai sexy bodyguard. Cum arată bărbatul care veghează la siguranţa lor!

Le Président de la République Emmanuel Macron et sa femme la Première Dame Brigitte Macron (Trogneux) - Le Président de la République Emmanuel Macron et sa femme la Première Dame Brigitte Macron (Trogneux) visitent le Mémorial de Lincoln (Lincoln Memorial) à Washington, le 23 avril 2018. © Stéphane Lemouton/Bestimage French President Emmanuel Macron and First Lady Brigitte Macron walk down the stairs of the Lincoln Memorial in Washington DC on April 23rd, 2018.

Prima vizită oficială a soţilor Macron în Statele Unite ale Americii a fost un eveniment de importanţă majoră, mai ales că preşedintele Franţei şi Donald Trump au purtat discuţii importante despre securitate şi colaborarea între cele două state. Au fost câteva zile pline de activităţi, iar vizita oficială s-a încheiat cu un dineu grandios organizat de prima-doamnă Melania Trump.

Iar dacă în prim-plan au fost două dintre cele mai cunoscute soţii de oameni politici din lume şi ale lor vestimentaţii alese pe sprânceană, iată că analiza fotografiilor scot la iveală un personaj destul de interesant, din background. Cine stă tot timpul în umbra soţilor Macron? Ei bine, o gardă de corp care sigur  îi face concurenţă peşedintelui francez la capitolul imagine.

Şi nu, nu este vorba de celebrul bodyguard de 2,13 metri şi 140 de kilograme, Makao, originar din Kinshasa, R.D. Congo, care l-a păzit pe Macron timp de 9 luni, în campania electorală. Acum vorbim de un bărbat care arată ca un top model şi care îi urmează pe soţii Macron la întâlnirile oficiale. Cu siguranţă au cel mai sexy om din echipa de securitate pentru că el a reuşit să atragă atenţia presei de peste Ocean.

În prima lor zi petrecută în Washington, DC, Emmanuel şi Brigitte Macron au fost ţinuţi sub supraveghere de o întreagă echipă care a vegheat ca nimic rău să nu li se întâmple. Un singur bărbat din staff s-a făcut remarcat, ajungând vedetă pe Internet. Este înalt, cu barbă şi o freză chic, îmbrăcat la patru ace şi a fost surprins în mai multe fotografii, în spatele preşedintelui şi al primei-doamne. La prima privire aduce puţin cu actorul William Levy. Cert este că are o imagine impecabilă şi nu poate trece neobservat.

Foto: Hepta

Modifică Setările