Royals

Britanicii cred că Meghan e perfectă pentru Harry. "Şi Dianei i-ar fi plăcut de ea"

Britanicii cred că Meghan e perfectă pentru Harry. "Şi Dianei i-ar fi plăcut de ea"

TORONTO, ON - SEPTEMBER 25: Prince Harry (R) and Meghan Markle (L) attend a Wheelchair Tennis match during the Invictus Games 2017 at Nathan Philips Square on September 25, 2017 in Toronto, Canada (Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation )

Toată lumea se aşteaptă ca, dintr-un moment într-altul, Prinţul Harry (33) să anunţe logodna cu actriţa americană Meghan Markle (36), cu atât mai mult cu cât aceasta se pare că este pe gustul supuşilor britanici. Pe 25 septembrie, la Jocurile Invictus Am aflat acest lucru după ce publicaţia britanică Hello! a făcut un sondaj printre cititorii englezi, iar rezultatele confirmă faptul că majoritatea acestora sunt de acord ca Harry să se căsătorească cu Meghan. Aşadar, două treimi dintre respondenţi s-au declarat în favoarea marajului dintre prinţ şi vedeta din serialul Suits. Cei doi par mai afectuoşi decât Ducii de Cambridge Mai mult, 64,4% dintre respondenţi sunt de părere că Meghan Markle ar fi un ambasador potrivit pentru familia regală britanică, în calitatea ei de soţie a lui Harry.

Dar cel mai important lucru este că unii corespondenţi regali sunt de părere că actriţa de 36 de ani ar fi fost pe placul regretatei Lady Diana, mama lui Harry.

Lady Diana şi Harry

Andrew Morton, autorul bestsellerului Diana: Her True Story in Her Own Words, este de părere că prinţesa decedată în 1997 ar fi fost fermecată de Meghan: "Oamenii o plac pe Meghan nu doar pentru că aceasta este o actriţă atrăgătoare de la Hollywood, ci şi pentru că a avut succes în viaţă înainte să-l cunoască pe Harry. Este implicată în campanii umanitare în sprijinul celor mai puţin norocoşi. Asta vă aminteşte de cineva? Bineînţeles că comparaţia cu Diana este inevitabilă. Ea ar fi aprobat din inimă alegerea fiului ei: o femeie cu o carieră de succes, obţinută prin propria muncă."

Modifică Setările