News

Britney Spears a exagerat cu machiajul şi cu extensiile de păr

Britney Spears a exagerat cu machiajul şi cu extensiile de păr

Hollywood, CA - Stars pose at the 4th Annual Hollywood Beauty Awards at Avalon Hollywood. Pictured: Britney Spears BACKGRID USA 25 FEBRUARY 2018 BYLINE MUST READ: Juan Rico / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Are 36 de ani şi este cât se poate de fit. Este vorba despre fosta Prinţesă Pop Britney Spears, care a fost o apariţie cât se poate de sexy şi de transparentă la gala Annual Hollywood Beauty Awards, care a avut loc în Hollywood, California.

Britney Spears a câştigat, cu această ocazie, premiul pentru cel mai reuşit parfum care-i poartă semnătura, iar cântăreaţa a lansat, ce-i drept, un număr de nu mai puţin de 24 de parfumuri în colaborare cu casa Elizabeth Arden, din 2004 şi până acum.

Prea mult e prea mult
La Gala Hollywood Beauty Awards

Apariţia divei la acest eveniment nu a fost una dintre cele mai reuşite, ce-i drept, Britney abordând o rochie mini şi mulată, model pentru care pare că a făcut o fixaţie, machiajul şi coafura lăsând, însă, cel mai mult de dorit.

Machiajul foarte încărcat nu a făcut decât să-i evidenţieze ridurile de expresie şi să-i dea un aspect artificial chipului ei destul de armonios, de altfel. Despre extensiile de păr nu mai are rost să vorbim: este un trend depăşit de mult timp.

Extensiile, un minus în apariţia ei

Lăsând deoparte micile greşeli de stil, ne bucurăm că lui Brit îi merge bine în viaţa personală, artista împlinind în luna februarie un an de relaţie cu modelul de fitness iranian Sam Asghari.

Foto: Hepta

Modifică Setările