Beauty

Britney Spears, apariţie dezolantă! Toţi au fost dezamăgiţi de aspectul părului ei

Britney Spears, apariţie dezolantă! Toţi au fost dezamăgiţi de aspectul părului ei

Britney Spears quitte le restaurant "La Société" à Saint-Germain des Prés à Paris. Britney sera en concert demain soir à l’AccorHotels Arena. Paris le 27 août 2018. Britney Spears leaves the restaurant "La Société" in Saint-Germain des Prés in Paris. Britney will be performing tomorrow night at the AccorHotels Arena. Paris on August 27, 2018.

De când o ştim, Brit are o obsesie pentru meşe. În orice concert ori apariţie televată, artista de 36 de ani ţine neapărat să-şi îmbogăţească artificial podoaba capilară. Şi mai mereu o gafează!

foto: Hepta

Britney Spears nu dă importanţă aspectului ei fizic

Cele mai recente imagini cu artista sunt de-a dreptul dezamăgitoare! Brit a fost surprinsă în timp ce părăsea restaurantul La Societe, din Paris, pentru a se îndrepta spre hotelul în care era cazată. Însăn nu acesta era amănuntul surprinzător, ci faptul că artista nu se preocupă mai deloc de podoaba ei capilară.

Obsedată de volum, ataşează mai mereu meşe, care dau un aspect neîngrijit părului. Nu puţini internauţi i-au semnalizat acest aspect şi au rugat-o să renunţe la ele. Fără rezultat, însă!