News

Britney Spears, atacată de fani pentru că e grasă!

de admin

Mai mult, vedetei i s-ar fi interzis accesul în restaurante pentru a nu se mai îngrăşa, după ce au ieşit la iveală fotografiile cu ea şi colăceii de pe abdomen, în timpul filmărilor pentru un videoclip cu Iggy Azalea. Recent, săraca Britney cea cu abdomenul neglijat a fost luată la rost şi de fanii ei, la un concert.

Pe 15 aprilie, pop starul de 33 de ani a poposit pe scena Cazinoului Planet Hollywood din Las Vegas, unde îşi are rezidenţa, şi, după câteva melodii, când s-a apropiat de marcinea scenei, a auzit comentariile din public, unul numind-o “fat bitch”, adicătelea grasă. Ca replică, Britney a luat foc şi i-a numit pe cei din grupul respectiv „fucking assholes”, adică „nişte nenorociţi”. Şi totul a fost prins într-un video!

Asta nu e singurul atac pe care-l primeşte blonda pentru felul în care arată. Se pare că nu mai are voie să calce în restaurante, pentru a preveni îngrăşarea. Mai ales că Brit are o linie de lenjerie de promovat! “Britney are o masă asigurată gratis la localurile lui Gordon Ramsey în Las Vegas, dar i s-a ordonat să stea departe de ele”, spune o sursă citată de Life&Style. “Managerii ei sunt îngrijoraţi pentru ea, a tot adunat kilograme din cauza burgerilor pe care-i mănâncă tot timpul”.

FOTO HEPTA

Modifică Setările