News

Britney Spears, din nou solo! De ce s-a despărţit de Charlie Ebersol?

de admin

Cu toate că fanii îşi doreau din tot sufletul ca Brit să ajungă iarăşi la altar, poate de data aceasta pentru tot restul vieţii, destinul pare să-i fie, ca de obicei, potrivnic într-ale amorului. Conform unor surse citate de publicaţiile UsWeekly şi People, blonda s-a despărţit de iubitul ei, Charlie Ebersol, după 8 luni de relaţie serioasă.

Perechea părea să se înţeleagă de minune, având în vedere apariţiile lor publice, postările continue pe reţelele de socializare ale faimoasei cântăreţe, cât şi faptul că acest Charlie, producător TV, petrecea timp foarte mult cu copiii ei. Recent, diva de 33 de ani a şters toate postările cu iubitul ei de pe Instagram, deşi au rămas multe pe Twitter cu ei doi, în timp ce el a preferat să păstreze toate postările. Cumva, pare că Britney ori n-are noroc deloc la bărbaţi normali, ori n-are noroc la bărbaţi normali, majoritatea dintre ei fiind şi necunoscută publicului larg.

Conform surselor citate, “el era implicat în relaţie din motivele greşite”, iar Brit nu prea poate să fie singură prea mult timp. Dar nici într-o relaţie… şi ultima postare pe Instagram e cu un nou bărbat, afişând o atitudine foarte relaxată.

So nice to be home! Nothing like Louisiana boys

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Înainte de Charlie Ebersol (32), pe care l-a cunoscut în octombrie anul trecut şi cu care a avut ultima apariţie de cuplu la mijlocul lui mai, Britney a mai eşuat cu o relaţie cu David Lucado, care ar fi înşelat-o, dar şi cu Jason Trawick, cu care a fost logodită timp de 2 ani. Înainte de aceste relaţii, celebra blondină a fost căsătorită de două ori, cu Jason Alexander în 2004 şi cu Kevin Federline, timp de trei ani, cu care are şi doi băieţi mari, Jayden (8) şi Sean (9).