Vedete

Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie. Ce s-a întâmplat cu artista?

Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie. Ce s-a întâmplat cu artista? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A cam dispărut din spaţiul public în ultimele luni şi asta din cauza problemelor de ordin psihic cu care se confruntă. Ieri, Tmz a dezvăluit că Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie.

Cântăreaţa de 37 de ani s-a internat singură într-o clinică care vizează sănătatea mentală, fiind afectată de suferinţa tatălui ei. Jamie Spears este foarte bolnav, iar fiica sa, Brit, şi-a anulat la rândul ei toate concertele din Las Vegas pentru a-i fi aproape.

Tatăl ei a trecut printr-o operaţie în luna ianuarie la nivelul colonului, însă reprezentanţii artistei spun că starea lui de sănătate continuă să se deterioreze pe zi ce trece, iar Brit n-a mai putut face faţă gândurilor că l-ar pierde.  

Brit s-a mai confruntat în trecut cu probleme mentale, în 2007 trecând printr-o perioadă asemănătoare. Artista se tunsese 0 şi se internase într-o clinică de reabilitare din Malibu. Pe atunci, divorţul ei era cel care îi cauzeze dezechilibrul mental.

Modifică Setările