Gossip

Britney Spears s-a logodit cu iubitul de 23 de ani

Britney Spears s-a logodit cu iubitul de 23 de ani

*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Hawaii, HI - **WEB MUST CALL FOR PRICING** - Pop superstar Britney Spears was spotted showing off her fit physique in a bight yellow bikini while hanging out on the beach in Hawaii. Britney wore what appeared to be a new ring on THAT finger leading us to wonder if the pop star might be secretly engaged to boyfriend Sam Asghari. The pair celebrated their one year anniversary in late November and appear to be inseparable. Could themother of two be headed down the aisle for the third time? Shot on 01/08/18. Pictured: Britney Spears BACKGRID USA 10 JANUARY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

La începutul lunii decembrie, atunci când artista şi-a sărbătorit ziua de naştere, mulţi au speculat că ea şi Sam Asghari s-au logodit, dat fiind faptul că un inel cu diamant a fost văzut pe degetul inelar al acesteia. Să fie acela un inel de logodnă? Acum, în timpul unei vacanţe în Hawaii, Britney Spears a fost văzută din nou purtând acel inel cu diamant. Să fie, aşadar, adevărat faptul că cei doi s-au logodit? Cert e că Brit a declarat de mai multe ori că e ”fericită” cu noul ei iubit, deşi a precizat şi că nu mai are de gând să ajungă la altar prea curând.

Se pare, însă, că între timp s-a răzgândit şi a decis să mai dea o şansă vieţii de femeie măritată. De altfel, anul trecut, o sursă din anturajul ei a vorbit despre dorinţa de a deveni mamă din nou. ”Faptul că împlineşte 36 de ani o face să se simtă că nu ar mai avea timp să devină mamă din nou. Nu vrea să grăbească lucrurile cu Sam, dar e greu pentru ea să nu se gândească la lucrurile acestea. Îşi doreşte o fetiţă şi ştie că timpul nu trece în favoarea ei”, declara respectiva sursă.

Brit şi iubitul ei, Sam Asghari

Ei bine, suntem şi noi să curioşi să aflăm dacă Brit s-a logodit cu iubitul de doar 23 de ani şi dacă e hotărâtă să se mai căsătorească o dată. Până acum, artista a fost căsătorită timp de câteva luni cu Jason Allen Alexander (2005) şi trei ani cu Kevin Federline (2004 – 2007), bărbatul cu care are doi băieţi.

foto: Instagram