Gossip

Britney Spears: "Toţi bărbaţii înşală!"

de admin

Cum a lăsat-o pe artistă cea din urmă despărţire? Prietenii spun că David Lucado a dezamăgit-o profund pe Brit şi că vedeta nu este deloc într-o stare bună, deşi au trecut două luni de la scandalul infidelităţii lui David

"Britney spune că s-a săturat de bărbaţi, fiindcă toţi înşală. Şi că o bună perioadă de timp nu mai are de gând să lase alt bărbat în viaţa ei, mai ales că acum are lângă ea doi tineri care o iubesc şi pe care îi iubeşte la nebunie, cei doi fii ai săi - Sean Preston (9) şi Jayden James (7). Iar ei sunt tot ceea ce are nevoie acum la capitolul bărbaţi", dezvăluie o sursă din anturajul cântăreţei. Brit le-a recunoscut, în acelaşi timp, că îi este dor de David, mai ales că el se înţelegea atât de bine cu băieţii ei, cărora le este la fel de dor de el.

Spears nu are, însă, de gând să treacă peste greşeala lui şi să se întoarcă în timp. Despărţirea ei de Lucado s-a petrecut după ce a descoperit un filmuleţ în care el dansa cu altă femeie pe care o săruta. O trădare pe care nu o poate ierta. Brit speră, în schimb, să-şi revină datorită celor doi copii ai săi. Şi luptă cum poate să se ferească de ghearele depresiei: mai întâi şi-a făcut o schimbare de look binevenită. Iar acum vrea să se implice în cât mai multe proiecte profesionale. Astfel, vedeta plănuieşte să-şi prelungească show-ul din Las Vegas până în 2017, un lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă era în continuare cu Lucado, alături de care i-ar fi plăcut să dea prioritate familiei.

Foto: WENN